Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Kóla és könyvek
2016. november 28. 08:10

Nem azért függesztettem fel az utóbbi négy napban a naplóírást, mert elbuktam a Száraz Novembert és négy napig részegen feküdtem az asztal alatt, csak félek ezt bevallani! Sokkal durvább dolog áll a háttérben.

Szerzőnk, Trinks Ignác úgy döntött: végigcsinálja a Száraz Novembert, tehát egy korty alkoholt nem fogyaszt ebben a hónapban. Náci erről a Mandiner.boron vezet naplót.

*

Nem, nem azért függesztettem fel az utóbbi négy napban a naplóírást, mert elbuktam a Száraz Novembert és négy napig részegen feküdtem az asztal alatt, csak félek ezt bevallani hűséges olvasóimnak! Sokkal durvább dolog áll a háttérben.

A jellemfejlődésem!

Talán emlékeznek még, hogy a Száraz November második napján arról elmélkedtem: úgy kunszt teljesíteni az absztinens kihívást, ha az ember nem gubózik be az egyszerűbb utat választva, hanem megtartja a minden este kimászkálós szokásait – csak épp alkoholmentesen. Az elmúlt hetek tapasztalatai aztán meglepő módon szépen fokozatosan arra késztettek, hogy újragondoljam ezt a tézisemet.

Miután számtalan koncertet, osztálytalálkozót, sőt, szülinapot is mind könnyebben átvészeltem alkohol nélkül; rájöttem, hogy egyre kevesebb kihívást találok a Száraz November és extrovertált életmódom összeegyeztetésében. Ez pedig elkezdett untatni.

Ezért elkezdtem új kihívásokat keresni, pontosabban visszatérni olyan korábbi jó szokásaimhoz, amikre a kelleténél kevesebb időt szántam az utóbbi pár hónapban. Újra eljárok például futni, és végre megint olvasok: mármint rendes irodalmat, nem a szokásos szakmázós hülyeségeket.

Jellemfejlődés a javából, nemde?

Azért nem kell megijedni, elszánt tervem, hogy december elsején végre iszok, de ez talán nem zárja ki, hogy az újra felfedezett jó szokásaim is megmaradjanak.

A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/26719


Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintTrinks Náci


Alkoholmentes hónapot hirdet Száraz november címmel a budapesti székhelyű Kék Pont Alapítvány.

A Száraz november elnevezésű kezdeményezést “az élethosszon át tartó örömért, a magasabb életminőségért és a generációkon átívelő jó hírnévért” találták ki.
http://24.hu/elet-stilus/2016/..

Trinks Náci valós személy vagy felmondja a leckét?

Válaszok:
Rikki Harcos | 2016. november 28. 09:08

így magukat teszik zárójelbe

Szerintem nem , az ügynek nagyon is lenne értelme , nem hátulról jövő, hanem hitelesebb marketinggel.
így magukat teszik zárójelbe


Rajtuk van a csőlátó szemüveg, és csak azt hajlandók érzékelni amit akarnak. Vagyis: mindent elloptak "ezek", és romokban az ország! :) Hülyeség ellen nincs orvosság, persze ők mondják meg azt is, hogy ki a normális! :DHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó