Ezek lesznek 2017 legnagyobb boros eseményei

2017. január 6. 10:28

Nyulasi Gábriel
Ihatóbb.hu

Kiterjesztettük a Kárpát-medencére a felsorolást, gondoltunk a határon túliakra, hiszen a magyar borkultúrának nincsenek határai.

„Még ki sem nyílt a pitypang és a bejgli morzsák is ajakunk sarkában, de megírtuk. Összeállítottuk a 2017-es év legnagyobb boros eseményeinek listáját. Évelején ezzel a szép sorral kedveskedünk Olvasóinknak. Mert boros rendezvény az van bőven, csak győzzünk elmenni és újra és újra poharazni.

Szóval vegyük elő a mobilokat vagy papírnaptárakat és véssük be a fontos dátumokat. Természetesen mindent nem lehet, tehát egy közel ötvenes listába mindenki nem férhet bele. Ám igyekeztünk a Pest-Vidék ellentétet kiegyenlíteni, tehát a vidéki rendezvények 2/3-os többségben vannak. Volt, ahol megelőlegeztük a bizalmat és beírtuk a hónapot, hogy lesz rendezvény, de még igazán nincs nyoma a világhálón (sem). Van, ahol viszont már a fesztivál vége előtt tudják, hogy következő évben mikor kezdik újra.

Kiterjesztettük újra a Kárpát-medencére a felsorolást, gondoltunk a határon túliakra, hiszen a magyar borkultúrának nincsenek határai… Nagyon örülünk, hogy ennyi rendezvényből lehet választani, ennyi helyen kortyolhatunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/27604