A Nagykörúton nyitott sörözőt Rizmajer József

2017. február 16. 10:03

Made in Csepel, áll a Rizmajer-sörök címkéjén, mostantól pedig hozzá lehet majd tenni azt is, hogy served at Nagykörút. Rizmajer József ugyanis a József körúton nyitott háromszintes sörözőt.

Kisüzemi sörök és hozzájuk illő, frissen készülő ételek várják február 10-től a vendégeket a Rizmajer Sörházban, a József körút 14-ben, ahol Csepel legendás sörfőzője nyit három szintes sörözőt. „Egy valamiben biztos voltam: hogyha egyszer sörözőt nyitok a Belvárosban, az biztosan nem egy mellékutcában lesz” – mondta Rizmajer József.

Az 1994-ben, Csepelen alapított Rizmajer Sörfőzde tulajdonosa nagyban gondolkodott, hiszen a 350 négyzetméteres, új vendéglátóhely és mintabolt zártkörű rendezvényekre is alkalmas pincével, csendes kóstolgatásra kialakított földszinttel és a vendégek számára saját sörcsappal felszerelt emelettel várja a látogatókat. A teljes Rizmajer-sörszortiment mellé pedig friss grillsajt, hamburger, kenyérlángos és bécsi szelet készül. „Az volt a célunk, hogy ha valaki eljön, a lehető legjobb minőségben tudja megkóstolni a söreinket” – foglalta össze a koncepciót a tulajdonos.

A sörházban a főzde hat állandó söre mindig kóstolható. Aki a kellemesen könnyed lagert kedveli, annak a Rizmajer Világos, a különlegességekre nyitott fogyasztóknak a Mézes-Narancsos Gyömbér, az egzotikumokra vágyóknak a Cortez kukoricasör, a testesebb italokat kedvelő vendégeknek a hatféle malátával készülő Cingulus fekete porter, azoknak pedig, akik a gyümölcsös söröket szeretik, a Konyakos-Meggyest ajánlja a tulajdonos. A megnyitó hetében csapon lesz a cseresznyefán füstölt malátával készülő 424 Füstös Porter, a Popcorn dupla IPA és a Hopfanatic Sörfőzdéből ismert Kiss Tamás NoHopLimitjének narancshéjjal megdobott Sicilian Edition verziója.

A söröző a Rizmajer Sörfőzde mintaboltjaként is működik, így nyitvatartási időben, 11 és éjjeli 2 óra között bárki betérhet néhány üveg sörért is.

A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/28517