*****

Tokaji borhotelt vett Mészáros Lőrinc

2017. március 8. 15:28

A minap Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája, a tarcali Andrássy Rezidencia, írja a Heti Válasz.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. nemrég megvásárolta azt a Témadesign Kft.-t, amely a földhivatali nyilvántartás szerint Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítményét, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa nevű szállodát rejti. Mészárosé lett nemrég a korábban francia tulajdonosok birtokában álló, Tarcalhoz egyébként elég közel található Dereszla és Henye pincészet is.

Mészáros Lőrinc birodalma másfél éve 28 egységből állt, a Heti Válasz e heti számának lapzártájakor viszont 104 cégben volt meghatározó részesedése. A hetilap megjegyzi, hogy a teljes portfólió 55 százaléka az utóbbi négy hónapban keletkezett, illetve „íródott át” a felcsúti polgármester nevére. Azáltal például, hogy az üzletember beszállt a Konzum Nyrt.-be, immár a teljes Hunguest-hotelláncot ő ellenőrzi, említi meg a Heti Válasz.

A bejegyzés trackback címe: http://bor.mandiner.hu/trackback/29020