Balatoni borászok: A szőlő helyén ne legyen medence!

2017. március 12. 13:11

A balatoni szőlősgazdák el szeretnék érni, hogy a földek tulajdonosai a szőlőt ne vághassák ki csak azért, hogy az ültetvények helyén ingatlanok, medencék, teniszpályák épüljenek.

2017. március 12. 13:11

„Az a problémája a gazdáknak, hogy a magas árak miatt az ilyen zártkertekben levő szőlőültetvényeknél a szomszéd területet, hogy ott bővüljenek, nem tudják megvásárolni a hihetetlenül magas árak miatt. Mert a magas árat azok fizetik meg, így volt az elmúlt tíz évben is, úgy van ma is, aki a panoráma miatt szeretne oda valamit építeni, és neki az a telekár bőven belefér ebbe az elképzelésbe, amit egy szőlősgazda egyáltalán nem tud megfizetni” mondta el Varga Zoltán lovasi szőlősgazda a Hír TV-nek. A balatoni borászok azt szeretnék elérni, hogy a szőlőterület szőlő maradjon, ne pedig nyaraló vagy medence.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. május 03. 11:37
Eus pénzből letérkövezni oszt jónapot. Majd issza a nép a degenerált hollandok hejnekemét.
Hunyadi Mátyás
2017. március 14. 13:55
Népszavazás, gyerekek, népszavazás. Nem tanultok?
gwrf
2017. március 14. 07:34
Nyilván azt is szívesen vennék, ha az ő szomszédaik ugatnának bele, hogy mit csináljanak a saját birtokukon.
Hanita
2017. március 14. 07:34
Helyi hatáskörű rendezési terv kérdése a probléma. Már rég meg kellett volna oldani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik