Nyit a Pinceáron Erfurt!

2017. május 02. 08:23

Németországban, Erfurtban, a színháztól nem messze nyílik meg május 12-én a Buchhandlung kleingedrucktes* vagy ahogy szívemnek kedvesebb, a Pinceáron Erfurt! Na de mit keres egy német könyvesboltban magyar bor?!

2017. május 02. 08:23
Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél
Egészen különleges helyszínnel bővül a Pinceáron partnereinek listája: Németországban, Erfurtban, a színháztól nem messze nyílik meg május 12-én a Buchhandlung kleingedrucktes* vagy ahogy szívemnek kedvesebb, a Pinceáron Erfurt!
 
Na de mit keres egy német könyvesboltban magyar bor?!
 
Nos, néhány héttel ezelőtt keresett meg bennünket Sólyom-Nagy Máté, a Theater Erfurt magyar szólistája, hogy feleségével egy családias hangulatú könyvesboltot nyitnak, a színháztól nem messze, ahol a kedves vevő úgy érezheti magát, mint otthon a nappaliban - és ehhez ugye hozzá tartozik egy csésze kávé, no meg a jó bor is... és hogy tudnék-e ajánlani ilyet... :-D 
 
Miután megnyugtattam, hogy az elképzelhető legjobb helyen jár, egyeztettünk is egy személyes találkozót, átbeszéltük a dolgokat és összeraktunk egy igen rendben levő kezdőkészletet. A borok azóta már Erfurtban pihennek és várják a borkóstolóval egybekötött megnyitót,
 
2017. május 12-én, pénteken, 16:00 órakor
 
az Erfurti Színházzal szemben, a 
 
Mainzerhofplatz 2
D-99084 Erfurt
 
cím alatt. 
 
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a tulajdonosok, Ébner Emőke és Sólyom-Nagy Máté, a borok bemutatásában segítségükre lesz a Pinceáron képviseletében egykori alapítótársam, Vucsics Krisztián.
 
A rendezvény magyar és német nyelven egyaránt zajlik, így kérem, ha van akár magyar, akár német ismerőse Erfurt környékén, továbbítsa neki ezt a meghívót, nagy szeretettel!
 
A megnyitó utántól pedig áll szíves rendelkezésére a Pinceáron Erfurt, a szokásos módon elvitelre kérhető, általam válogatott, adalékanyag-mentes, kézműves magyar borokkal - immáron Németországban is! Das ist schon eine Hausnummer! ;-)”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik