Végleg lezárt minden vitát egymással a Csíki és a Heineken

2017. május 19. 12:58

Lezárult a Heineken és a Csíki Sör Manufaktúra közötti jogvita, a két cég írásban is megállapodott arról, hogy a magyar vállalkozás – és csakis ő – a jövőben is használhatja a Csíki Sör nevet.

2017. május 19. 12:58

Megszületett a megállapodás a Heineken Csoport és a Csíki Sört gyártó manufaktúra között. Mint a kormany.hu-n olvasható: a Csíki Sör gyártója arról tájékoztatta Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy megszületett a megállapodás a Heineken Csoport és az erdélyi manufaktúra között. A felek még március végén abban egyeztek meg, hogy részletes írásbeli megállapodást kötnek egymással a védjegyek használatáról és a jogviták békés rendezéséről.

A sörgyár tájékoztatása szerint a megegyezés megszületett és aláírásra is került minden fél részéről. Ennek értelmében a jövőben a Csíki Sör márkanevet az erdélyi magyar gyártó – és csakis ő – továbbra is használhatja szerte a világon, és a különböző jogvitákat is lezárták a felek.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2021. január 17. 12:59
Helyes. Kellett ehhez a megfelelő kormányzati nyomás is.
yanoo
2017. július 07. 16:45
Mondjuk, ez olcsóbb, mint nálunk, de 210 ft-ért több mint korrekt a Soproni IPA, és a cseh sörök is kétszáz körül vannak.300-ért itt az Edelweiss, Budweiser ( bár azt nem komálom) , szóval jó sörök.Bár 300-ért néha belefér...
zakar zoltán béla
2017. július 07. 16:45
Tegnap pont e Tiltott igazi sörről írtam: Jó ízű! Éjfél előtt. RENDBEN!!!!
pólinka pál
2017. május 31. 16:06
ne ferdítsünk: a csiki sör manufaktura nem magyar cég.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik