Szombaton nyitják meg a balatoni fröccsszezont

2017. május 19. 09:46

Májusfát is állítanak az alkalomból BalatonBorokból a keszhelyi yachtkikötőben.

2017. május 19. 09:46

A Balatoni Kör hagyományához híven idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont. Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állítanak és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja. Így már most belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek.

A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és nagyon balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.

Az ünnepélyes Beach Food és Fröccsszezon nyitó szombaton háromkor lesz, de kóstolni még vasárnap is lehet majd a keszthelyi yachtkikötőben, tudtuk meg az esemény egyik szervezőjétől, Kardos Gábortól.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. május 22. 10:31
Fröccsszezon. Hogy ez micsoda nagy találmány!!! És fröccsszezonban olcsóbb lesz a fröccs, vagy drágább?
yanoo
2017. május 22. 10:30
Díszvendég.- Szanyi Tibor?
Kanóc
2017. május 22. 10:30
A Mandiner szerkesztősége hogyan értékeli a Momentum akcióját az Origo szerkesztőségében? Valamit esetleg erről, két munkaidőben elfogyasztott fröccs között?
Strassnoff Ignác
2017. május 21. 17:07
Biztos fasza lesz. Magyarországon amúgy is csodákra képesek a borvidékek. Külföldön nem egy alkalommal fordult elő velem, hogy valami príma borvidéken járva felkerestem pincéket, hogy igazi helyi borokat ihassak. Mivel előtte igyekeztem tájékozódni, így általában tudtam, hogy mit szeretnék inni és azt kértem. A tél derekán ez általában nem is volt gond, viszont később már több ízben szembesültem a sajnálkozó gazdával, aki közölte, hogy a kért nedű elfogyott, de szívesen ajánl valami más finomságot. Na itthon ez szinte kizárt. Minden pincében, minden borfajtából, bármilyen időszakban, korlátlan mennyiség áll rendelkezésre. Jobban teljesítünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik