A chardonnay is segítette Clintont, hogy túllépjen a vereségen

2017. május 27. 10:21

Egykori főiskoláján elmondott évzáró beszédében vallott a borról a demokraták tavalyi elnökjelöltje.

2017. május 27. 10:21

Hillary Clinton tartotta egykori főiskolája, a Wellesley College évzáró beszédét, ahol egyebek mellett – bár nem mondta ki a nevét – minden eddiginél hevesebben kritizálta Donald Trumpot. A Policitio videója viszont most Clinton beszédének egy másik részét emelte ki. Azt, amikor a demokrata elnökjelölt arról beszél, hogyan sikerült megküzdenie a vereséggel.

Mint elmondta: ebben segítette őt a családjával, különösen az unokáival töltött idő, a hosszú séták az erdőben, a szekrényei rendezgetése és a CHARDONNAY. Úgy fogalmazott: nem fog hazudni, a chardonnay is segítette őt egy kicsit. A közönségnek nagyon tetszett Clinton vallomása, tapsviharral jutalmazták érte.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. május 28. 22:03
Idegroncs!
GV0917
2017. május 28. 17:16
Hát mé' nem szótá' Hillári, Hillárom, Hej? Küldtünk vóna mink vagy tíz kanna igazi Pillegyöngyé-t!Még az a kis agyad is elszállt volna ,ami a kampány végén a kisagyadba húzódott vissza!
zakar zoltán béla
2017. május 28. 17:09
Bulvár a bulvárakkal bulváROZIk bulVÁRakban ...
József42
2017. május 28. 14:53
Ez a Graz egy klasszik ballib legenda, akárcsak az, hogy Orbán veri a feleségét. A németül nem beszélő Orbán mi a francot keresne Ausztriában, ha igaz is lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik