Percről percre: Tokaj-Hegyaljáról tanácskozik a hazai borszakma

2014. február 27. 14:35

Borjogi és bormarketinges kérdéseket beszél át a hazai borszakma a Boscolo hotelben. A Mandiner.bor a konferenciáról percről percre jelentkezik, főként a Tokaj-Hegyaljával kapcsolatos részletekre koncentrálva.

2014. február 27. 14:35
Bukovics Martin

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2014. február 28. 10:08
Lassan már a csapból is a tokaji (dicsérete) folyik. Közben meg a jónép csak nem akar lejönni a sörről meg a vodkáról :) De majd a Király nemsokára kiad egy pátenst: "Azt akarom, hogy vasárnaponként minden parasztnak zsadányi furmint lötyögjön a poharában!" Oszt jónapot!:)
potyka
2014. február 27. 20:52
A "tokaj hímvesszője" nem tanácskozott? :DDDDDD
Arma Gedeon
2014. február 27. 19:39
Szepsi sarlatánnak tartja Alkonyit és lehet, hogy van benne valami, de ez nem rossz ötlet kezdetnek: "I. és II. osztályba csak furmint-hárslevelűt lehetne telepíteni, a III. osztályú területekbe pedig lazán bármit, mondja Alkonyi." Miért kellett kőbevésni ezt az öngyilkosságot, hogy Hegyalja alapvetően 2 (+1) szőlőfajtával dolgozik??? Persze idővel mehetne a dolog a III. osztálynál tovább is, mi a fenéért ne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!