Hetilap

Jön a harmadik világháború?

Eszkaláció a Közel-Keleten
VI. évfolyam 16. szám

Garamvári Vencel megmutatta, hogyan degorzsálja pezsgőit

2015. június 17. 07:34

Garamvári Vencel a Borászportál videójában elárulta, hogyan készülnek budafoki palackos erjesztésű pezsgői. A pezsgőkészítés egyik utolsó művelete, a degorzsálás során a palackban maradt élesztőket távolítják el.

2015. június 17. 07:34

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!