<![CDATA[bor.mandiner.hu]]> http://bor.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Megszületett a tökéletes alkoholistahimnusz a Heineken és a Csíki Sör vitájában (videó)]]> Öveket becsatolni, kapaszkodjanak meg: megérkezett a tökéletes alkoholistahimnusz a Heineken és a Csíki Sör vitájában. Vigyázat, fülbemászó dallam következik!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (Magyar Nemzet): Nem vásik a veres csillag]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egyelőre nem tárgyalja a parlament a Lex Heinekent]]> A törvényjavaslat parlamenti tárgyalásával megvárják az uniós notifikációs eljárás végét, amely legalább három hónapig tart.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács Antal (Pinceáron-hírlevél): Mit igyunk a húsvéti sonkához?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Patkó Bandi (Hírcsárda): Hej, Nekem! néven új sört hoz forgalomba az Igazi Csíki Sör gyártója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem lesz többé Igazi Csíki Sör]]> Elhagyja az Igazi Csíki Sör nevéből az „Igazit” a Csíki Sör Manufaktúra a Heineken Romaniával történt megállapodást követően, és csak Csíki Sörként forgalmazzák italukat. Lénárd András szerint ez zavarhatta a Heinekent, mivel úgy tűnhetett, hogy az ő sörük nem igazi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hogyne perelnénk a Heinekent! – kifehérítené a vörös csillagot a kommunizmus áldozatainak szervezete]]> A Szovjetunióban volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének esze ágában sincs visszavonni a Heineken ellen indított pert a sör csomagolásán háromszor is szereplő vörös csillag miatt. A szervezet elnöke, a fideszes politikus Menczer Erzsébet a Mandinernek elmondta: nem a gyárat akarják bezárni, és a sört sem akarják betiltani, mindössze a csillag kifehérítését szeretnék elérni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Igazi Csíki Sör (Facebook): Megegyeztünk a Heinekennel]]> A felek megegyeztek abban, hogy a Ciuc és a Csíki Sör márkanevek egymás mellett békében meg fognak férni a piacon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (Magyar Nemzet): Csak a nagyon jó sör]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vass András (Facebook): Szenzációs fogás!]]> [...] Bővebben!
]]>