<![CDATA[bor.mandiner.hu]]> http://bor.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Elhunyt Konyári János boglári borász]]> Hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Márton Péter (Tállyáért Egyesület): Tállya Magyarország legszebb Tállya]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Végleg lezárt minden vitát egymással a Csíki és a Heineken]]> Lezárult a Heineken és a Csíki Sör Manufaktúra közötti jogvita, a két cég írásban is megállapodott arról, hogy a magyar vállalkozás – és csakis ő – a jövőben is használhatja a Csíki Sör nevet.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Air France kimaxolja a franciáskodást]]> Colin Peter Field, a párizsi Ritz hotel vezető bartendere által dedikált koktélkínálattal bővítik az első osztályon elérhető italokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Laposa Bence (Wine Flow): Nem szeretném magam felmenteni a történtek alól]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ifj. Dúzsi Tamás: A kultúrsokk nekem a németek kávéja (videó)]]> Ifj. Dúzsi Tamás szekszárdi borász az Erasmus+ program során több európai országban is megfordult, de az igazi kultúrsokkot számára a német kávé jelentette.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még a fagyi mellé is tudunk sört ajánlani (videó)]]> Balatoni sör: immáron ez áll a Stari-sörök címkéin. A tapolcai sörfőzde vezetőivel a cég huszonötödik születésnapján kézművességről, Balatonról, romániai exportról beszélgettünk. Meg arról, milyen sört ajánlanának a különböző balatoni strandételek mellé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombaton nyitják meg a balatoni fröccsszezont]]> Májusfát is állítanak az alkalomból BalatonBorokból a keszhelyi yachtkikötőben.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Konkoly Mihály (A bor meg én): Attila Pince - Szomolyai válogatás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hatan készítettek idén Fuxlit]]> A rozénál több, a vörösnél kevesebb. Ennél tömörebben talán nem is lehetne összefoglalni, hogy mi is a siller. Szekszárdon pár borász Fuxli néven hozza forgalomba ezt a borát. Idén hat pincészet lépett piacra Fuxlival, a borok már kaphatóak is a boltokban.
[...] Bővebben!
]]>