<![CDATA[bor.mandiner.hu]]> http://bor.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Unger Tamás (Borrajongó): Tegnap ittam – Villa Vino Rača Dunaj 2015]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tallián Hedvig (Facebook): Miért nincs vessző a mint előtt a címben?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szarka Dénes (Borsmenta): Hiszek a furmintban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézzen ön is egy palack bort a havas tokaji tájban! (videó)]]> Kész csoda, hogy nem fagyott meg a mádi Szent Tamás Pincészet videósa által termékmegjelenítésként a táj közepére komponált palack bor ebben a nagy hidegben!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (Magyar Nemzet): Egy Kopár öregkora]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ercsey Dániel (Elitbor): Koccints aszúval!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kitiltották a Trófeából, mert túl sokat evett, ráadásul egyedül (videó)]]> A korlátlan étel- és italfogyasztást kínáló Trófea Grill Étterem nem engedi be egy korábbi törzsvendégét, mert túl sokat eszik, és egyedül jár oda. Rejtett kamerás oknyomozás az Indextől.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[British Fizz lehet az angol pezsgők új neve]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kovács Zoltán a Disznókőtől a Royal Tokaji élére igazol]]> Az eddig a Disznókő főborászaként, termelési vezetőjeként dolgozó Kovács Zoltán a Royal Tokajit vezeti januártól. Utódja a Disznókőnél az eddig a Sauska Tokajnál borászkodó Filep Gergő lesz.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nemzetközi világnapja lesz a furmintnak]]> Az argentin World Malbec Day mintájára International Furmint Day néven mostantól minden év február 1-jét a furmintnak szentelheti a borvilág. A Furmint Februárt is szervező Kézdy Dániel a Borsmentának mesélt a részletekről.
[...] Bővebben!
]]>