Kiengesztelnék Orbánt

2009. november 13. 12:16

Az MLSZ elnöke vendégségbe hívja Orbán Viktort.

2009. november 13. 12:16
Kisteleki István fenntartja Orbán Viktor meghívását a telki edzőközpontba. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke erről azután nyilatkozott a Blikknek, hogy a Fidesz elnöke, aki egyben a felcsúti Puskás-akadémia alapítója is, többször bírálta Erwin Koeman szövetségi kapitányt. 
 
Kisteleki nyilatkozatában elmondta, hogy reméli, Orbán él a meghívással és meggyőződik mindarról, ami az edzőközpontban a labdarúgás fejlődését szolgálja. Valamint így lehetősége nyílna véleményt cserélni a szövetségi kapitánnyal, észrevételeivel is segítve a játékosok felkészülését. A jövőben pedig megelőzhető lenne a sajtóban zajló üzengetés.
 
Orbán Viktor a Videoton–Debrecen bajnoki után azt mondta, nem érzi, hogy a válogatott jó kezekben volna, majd csütörtöki nyilatkozatában fenntartotta véleményét, kifejtve, hogy Koemannak több időt kellene Magyarországon töltenie. Egyben úgy fogalmazott, sajnálja, hogy a holland szakember politikainak minősítette véleményét.
 
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli28
2009. november 13. 12:25
A baloldali sajtó szeretne ezzel az üggyel is egy kis ellenszenvet gerjeszteni OV iránt. Csak az a probléma, hogy szerintem a futballszeretők többsége sem nagyon csípi Koeman-t (sem Kistelekit). "Megunta Orbán üzengetéseit Kisteleki István" http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565713 (Persze ha már egyszer ő maradt a kapitány, szurkolok a csapatnak, hogy az EB-selejtezőkön eredményesebbek tudjunk lenni.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!