Pörzse beszólt Orbánnak

2010. február 21. 13:59

Pörzse Sándor, a Jobbik képviselő-jelöltje egy Siklóson tartott lakossági fórumon többek között arról beszélt: azt látja az úgynevezett jobboldalon, hogy a választópolgárok gyűlölködő rajongóvá váltak.

2010. február 21. 13:59
Pörzse azzal kezdte az összejövetelt, hogy megkérte a megjelenteket, tegyék föl az kezüket, ha ezelőtt a Fideszre szavaztak. A többség a magasba tartotta a kezét, Pörzsével egyetemben. Mint megjegyezte, már nem így van: s ezt az utat közösen járta be a megjelentekkel.

Választópolgárként többször éreztem, hogy becsaptak, sőt, elárultak. Most már többet is érzek, de egyelőre nem árulhatom el, hogy mit". Majd folytatta a kitárulkozást: „Akart a fene politikus lenni! Úgy képzeltem el 2010-et, hogy újságíróként pályám csúcsára érhetek. A jobboldal lesz végre hatalmon, ezért nem harccal kell foglalkozni újságíróként, hanem olyasmivel, amit szeretek."

Október 23-án ötvenhatért verték el ismét minket a kommunisták. Mit kellett látnunk? Hogy akit a vezérnek tartottunk, ellenkező irányba ment el egy páncélautóval.” - bökött oda a volt „vezérének”, majd kifejtette: ugyanazt látja az úgynevezett jobboldalon, mint korábban a baloldalon, hogy a választópolgárok átalakultak gyűlölködő rajongóvá, ezért szavaznak ugyanarra a pártra. „Ez nem a Fradi, ami mellett életünk végéig ki kell tartani" - vélekedett.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enter
2010. február 22. 11:17
A jobbik amely új makulátlan párt? akkor miért olyan mebrekből áll, akiket már kidobtak minden más pártból, vagy környezetéből? Csak megvezetni akarja az embereket, programot is csak lopni tud- főleg a FIDESZ-től.
zoli_29
2010. február 22. 08:54
Pörzse azt mondta ezen a rendezvényen, hogy nála 2006. október 23-án "végetért a narancsköd". http://www.youtube.com/watch?v=cf_6_CkOHm8&feature=player_embedded# De 2007 nyarán a Pörzsölőben még first lady-nek hívta Lévai Anikót. http://www.ufi.hu/index.php?site=cikkr&c0id=1216
balbako_
2010. február 22. 08:07
A radikalizmusnak egy problémája van, míg ellenzékből szaval nincs gond, de a hatalomban gőze sincs mit kell tenni. Nem szereted Amerikát? Én sem, de hadat nem kéne üzenni neki. Aki a kenyerét is kölcsönből veszi, annak a kölcsönadóval valamilyen kapcsolatot kell kialakítani, különben kenyér sem lesz. Az a tévhit, hogy ha Orbán az utcai zavargók élére áll akkor az forradalomhoz vezet nem igaz! Az országban nem volt forradalmi helyzet. Pár ezer embert lehetett csak a végére mozgósítani. Ezeket végig kéne gondolni hőbörgés nélkül.
honphibu
2010. február 22. 07:43
Nincs igaza Pörzsének, állítását ("az úgynevezett jobboldalon, hogy a választópolgárok gyűlölködő rajongóvá váltak") cáfolják az itt kommentelő békés Jobbikosok (pl. Flepnike) vagy a békés fideszesek (pl. Csőrike).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!