Usztics: Nem lesz kétharmad!

2010. március 30. 08:05

A Jobbik siklósi fórumán Usztics Mátyás elmondta, ideje, hogy a magyar nép is bejusson végre az Országgyűlésbe, április 11-én pedig lezuhan a nép ökle az asztalra.

2010. március 30. 08:05
A Jobbik siklósi lakossági fórumán Usztics Mátyás színművész volt a párt meghívott vendége. „Kedves Orbán Viktor, nem lesz kétharmados többség. És vége a mutyinak, április 11-én lezuhan egy hatalmas ököl az asztalra, a nép ökle” - mondta Usztics, akit mintegy hatvanan hallgattak. Usztics szerint a választásoknak óriási a tétje, reménykedni kezdtek azok a magyarok, akiket hazájuk sorsa aggaszt, és akik szerint egyre rosszabb ebben a „fene nagy demokráciában” és az Európai Unióban élni.

A színész szerint április 11-én eljött az utolsó óra, hogy az „uniós nyaloncok” és szervezetek fizetett képviselői után a nép is bejusson a parlamentbe, „igazságszolgáltatás kell, hogy történjen”. A Jobbik mögött nem áll idegen tőke, „azért tartják veszélyesnek, mert az elkeseredés és az egyre inkább felnyílt szemek tolják egy táborba szimpatizánsai”. Usztics Mátyás után Balczó Zoltán jobbikos európai parlamenti képviselő ismertette pártja programját: céljuk a multinacionális vállalatok megadóztatása, a korrupció felszámolása, Trianon felülvizsgálata, a keresztény oktatás erősítése és a hazafias nevelés.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. március 30. 19:15
Munkásököl vasököl..
vizipipa
2010. március 30. 11:26
Koalíciós 2/3-ra van jó esély. http://www.youtube.com/watch?v=zKoecdmYj5o
cutcopy
2010. március 30. 09:47
"Kedves Orbán Viktor, nem lesz kétharmados többség" Hát ha ez a legnagyobb öröme Uszticsnak.. akkor akár ő lehet majd a Jobbik Lendvay Ildikója..!
reality
2010. március 30. 09:45
Miért van az, hogy ezek a szövegek, amit ezeken a fórumokon nyomatnak a proletár bolsi agitprop szövegre emlékeztetnek (lezuhan a nép ökle stb.)? Talán mert pontosan az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!