Halat oszt a Fidesz

2010. április 23. 16:38

A Fidesz szerencsi aktivistái halat osztogatnak Szerencsen egyik részén, valamint Legyesbényén. Az MSZP értetlenül áll az események előtt, és közleményt adott ki.

2010. április 23. 16:38

A Fidesz szerencsi szervezetének emberei halat osztanak Szerencs Fecskés nevű részén, illetve Legyesbényén - olvasható az MSZP 11. sz. választókerületi szervezetének közleményében.

Ebben az áll: hangos autókból kiabálják, hogy a Fideszre kell szavazni, és a választópolgároknak ezért halat osztanak cserébe. A szocialisták állításai alapján a legyesbényei önkormányzat által alkalmazott közmunkások házhoz is szállítják a halakat.

A halosztogatást bejelentő állampolgárt állítólag életveszélyesen megfenyegettek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2010. április 24. 10:19
Na itt is látszik, milyen puhapöcs liberálisok, a JOBBIK halált osztana...
janilux
2010. április 23. 21:46
Halat osztanak..... most! Utána meg észt osztanak.... Nekem "dezsávű" érzésem volt mikor Orbán beszélt a győzelem után.. Hasonló volt mint anno Gyurcsány beszéde. Érezni lehetett, a "basszus most mit csinálunk ezután?" De legalább négy év múlva végre ismét kevesebb lesz egy hazug párttal... Vagy tényleg I. Viktor cár atyuska csodát tesz!
cutcopy
2010. április 23. 20:58
Oszt jónapot..
miloka
2010. április 23. 20:44
Vadat s halat, mi jó falat! Főleg annak, akinek egy hónapban csak egyszer telik húsféleségre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!