Átláthatóbb lesz az idénymunka

2010. június 08. 08:49

Napokon belül megtárgyalja a parlament azt a törvénymódosítást, amely gyorsabbá, hatékonyabbá és jobban ellenőrizhetőbbé teszi az idénymunkát. Akár SMS-es bejelentéssel is lehet majd foglalkoztatni embereket egy rövid regisztráció után.

2010. június 08. 08:49

A küszöbönálló szezonra, illetve az eddigi rendszer tarthatatlanságára való tekintettel napokon belül a parlament elé kerül az a törvénymódosítás, amely gyorsabbá, hatékonyabbá és jobban ellenőrizhetővé teszi az idénymunkát, áll a Magyar Nemzet keddi számában. A kormány tervei szerint a munkáltatók és a munkavállalók egy kóddal regisztrálhatnák magukat, ezt követően SMS-sel vagy más elektronikus bejelentkezéssel azonnal foglalkoztathatnak, illetve munkát vállalhatnak. Természetesen a hagyományos, papíralapú regisztráció is megmarad - viszont ez esetben is egyszerűsítik a jelenlegi rendszert.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!