Falhoz vágtak egy volt fideszest

2010. június 24. 16:14

Kigyúrt férfiak bántalmaztak egy Fideszből kizárt siklósi helyi politikust. Szalai Ottó politikai támadásnak tartja az esetet.

2010. június 24. 16:14

Bántalmazták Siklós egyik független önkormányzati képviselőjét csütörtök délelőtt a településen. A képviselő az MTI-nek elmondta: a biciklijét tolta, a lakásától nem messze támadt rá két 25 év körüli, kigyúrt férfi. Egyikük leszólította azzal, hogy beszélni akar vele, majd a falhoz vágták, ütni és rugdosni kezdték.

A Fideszből kizárt, ma már független önkormányzati és megyei közgyűlési képviselő tájékoztatása szerint szerint politikai indíttatású támadás történt. „Nincsenek ellenségeim, de az aktív ellenzéket képviselem a helyi politikában” - közölte a képviselő, aki az ügyek közül példaként említette a siklósi fürdőberuházást, amely véleménye szerint akár csődbe is viheti a baranyai várost.

A politikust ez év januárjában zárták ki a Fideszből, amikor a párt feloszlatta siklósi csoportját. A döntést az országos választmány hozta meg, mert úgy találta, hogy a csoport elmúlt években folytatott tevékenysége több ponton ellentétes volt a párt alapszabályával.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. június 24. 16:23
így jár minden áruló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!