Jobbik-SZDSZ közösködés

2010. augusztus 18. 10:28

A Jobbik nagykőrösi elnöke és az SZDSZ helyi vezetője is arra kéri támogatóit, a polgármester-választáson szavazzanak Ványi Ambrusra - írja az Index. A Jobbik pártigazgatója viszont cáfolja a hírt.

2010. augusztus 18. 10:28

Ványi Ambrus nagykőrösi ügyvéd civilek támogatásával indul a választáson, ellenfele a volt kisgazda, mos fideszes polgármestere, Czira Szabolcs lesz. Dénes Dénes, a Jobbik nagykőrösi elnöke szerint olyan ez az összefogás, mint Esztergom, ahol az MSZP, a Jobbik és az LMP felsorakozott a fideszes polgármesterrel, Meggyes Tamással szemben.

Dénes szerint Ványi egyébként inkább az ő jelöltjük, mint az SZDSZ-é, hiszen eddig is több vallási szervezet támogatta.

A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor szerint viszont téves hír, hogy a Jobbik olyan független polgármesterjelöltet támogat Nagykőrösön, akit a helyi MSZP és SZDSZ is segít.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissapka01
2010. augusztus 19. 11:20
A hír tiszta retek klubos. Már rég megcáfolták, de azért leadják... Aki itt SZDSZ-es az a Mandiner. De úgy látszik senki nem olvassa az utolsó két sort sem. Ez lehet a szelektív olvasás... Tényleg összenő. A lap meg az olvasója.
Widor
2010. augusztus 19. 02:41
Érdekes. Csak hogy egy példát mondjak, Pusztaszabolcson ugyanazt a jelöltet támogatta 4 éve a fidesz és az mszp is. Az előttem szólót ídézem: "Összeállnak mindenkivel, ha érdekük úgy kívánja."
gilyanpeter
2010. augusztus 18. 17:26
Még a jobbik mondja magáról, hogy új és tiszta erő? Összeállnak mindenkivel, ha érdekük úgy kívánja.
kispufi
2010. augusztus 18. 15:40
összenő, ami...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!