Nem volt ötödik ember az ácsi mészárlásnál

2010. augusztus 20. 11:14

Nem erősítette meg a rendőrség azt a hírt, hogy az ácsi családi tragédia helyszínén járt volna ötödik ember a gyilkosság idején. A helyiek állították, hogy a gyilkos apját mentők szállították el a házból. Nem ez volt az első ilyen eset a házban.

2010. augusztus 20. 11:14

Csak négyen voltak abban az ácsi családi házban, melyben egy férfi a legfrissebb verzió szerint meggyilkolta élettársát és annak 9 és 10 éves gyermekeit, majd felakasztotta magát. A helyiek azt beszélték újságíróknak az eset kapcsán, hogy a mentők egy idős férfit szállítottak el a házból, aki valószínűleg a gyilkos apja lehetett. A rendőrség azonban nem erősítette meg ezt az értesülést.

A Független Hírügynökség úgy tudja: az ácsi házban nem először történt tragédia, néhány éve egy katonatiszt akasztotta fel magát ugyanitt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!