Elhunyt Martfű ismét megválasztott polgármestere

2010. október 09. 16:06

Váratlanul, súlyos betegségben hunyt el ma reggel Bakonyi Péter, Martfű fiatal, nagy többséggel megválasztott polgármestere.

2010. október 09. 16:06

Váratlanul elhunyt Bakonyi Péter, Martfű múlt vasárnap újabb négy évre megválasztott független polgármestere; az elöljáró súlyos betegségben szombaton reggel halt meg a kórházban - közölte a Szolnok melletti kisváros címzetes jegyzője az MTI-vel.

Balogh Edit tájékoztatása szerint a Martfűt 2006 óta vezető politikust pénteken egy képviselőtársa vitte a szolnoki Hetényi kórházba, ahol hasnyálmirigy-gyulladást állapítottak meg nála. Az intenzív osztályon gyógykezelték, de betegsége annyira súlyosnak bizonyult, hogy szombat reggelre életét vesztette.

Bakonyi Péter az október 3-ai polgármester-választáson a szavazatok csaknem 78 százalékát megszerezve nagy fölénnyel győzött egyetlen vetélytársa ellen.
A megüresedett elöljárói poszt betöltésére időközi választást kell kiírni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horizont
2010. október 09. 23:32
Ki volt az a hülye aki a tetszést jelölte be? Istenem....
Horizont
2010. október 09. 23:31
Őszinte részvétem ismeretlenül is. Fiatalember volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!