„Elpusztítandó rákos daganat”

2010. november 02. 10:49

Egy nagykőrösi fideszes politikus „elpusztítandó rákos daganatnak” nevezte az MSZP helyi elnökét.

2010. november 02. 10:49

A nagykőrösi önkormányzat egészségügyi bizottságának kormánypárti elnöke „elpusztítandó rákos daganatnak” nevezte László Ferencet, az MSZP nagykőrösi elnökét.

A fideszes Nagy Balázs napirend előtt szólalt fel Nagykőrös Város Önkormányzata Képviselőtestületének ülésén. A NOL szerint az indulatokat valószínűleg az válthatta ki, hogy a helyi MSZP kifogást emelt Czira Szabolcs polgármester 1,5 millió forintos  cikluskezdő jutalma ellen.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. november 02. 19:56
A szektások már turbózzák: atv.hu - Gyilkos daganathoz hasonlították az MSZP-st
Kaducsa
2010. november 02. 19:54
Az egészségügyi bizottság fideszes elnöke az MSZP nagykőrösi szervezetének tiltakozó közleménye kapcsán elmondta, hogy a szocialisták rosszul idézték őt. Napirend előtti felszólalásában nem azt mondta, hogy László Ferenc „elpusztítandó rákos daganat” volna. Szerinte az ominózus mondat így hangzott:…”Ön egy daganat a nagykőrösi képviselőtestületen és a helyi MSZP testén, és a daganatot, ha még idejében felismerik - hogy a test megmenekülhessen és gyógyulni tudjon - ki kell vágni. Bízom benne, hogy még időben vagyunk”. A képviselő szerint ezzel a szófordulattal arra szeretett volna rámutatni, hogy az önkormányzatot, illetve a testületet rendszeresen feljelentgető László Ferencnek le kellene mondania.
red label
2010. november 02. 16:57
helyes gondolat.
Kaducsa
2010. november 02. 16:38
Ha már Nagykőrös: ARANY-ÜNNEPSÉG 2010. október 29. 10:17 >> Hírek Október 22-én került sor az ARANY-ÜNNEPSÉGRE, melyet a költő-tanár Nagykőrösről való távozásának 150. évfordulója és az Arany-szobor felavatásának 100. évfordulója emlékére rendeztek. http://cziraszabolcs.fidesz.hu/index.php
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!