Tovább nyomul a sukorói befektető

2011. január 04. 14:12

A King City csoport közleményben jelentette be: továbbra sem tett le az építkezés elindításáról, és követeli, hogy állítsák vissza a beruházás kiemelt státuszát - írja az Index.

2011. január 04. 14:12

A King's City csoport közleményben jelentette be, hogy az állammal kötött koncessziós szerződésben foglalt rendelkezéseknek megfelelően megnevezték a játékkaszinó helyszínéül szolgáló sukorói földterületeket, és benyújtották a szükséges okiratokat a Pénzügyminisztériumhoz.

A King's City vezetése elvárja, hogy a Magyar Köztársaság kormánya állítsa vissza a beruházás nemzetgazdasági szempontból kiemelt státuszát, és a kormány hajtsa végre a 2,6 milliárd forint összegű állami támogatás megfizetésére vonatkozó rendelkezéseket, amelyről csoportot a Magyar Köztársaság előző kormánya biztosította, és az erről szóló jegyzőkönyvet az ITD Hungary Zrt. is aláírta.

A cég 2009-ben I. kategóriába tartozó játékkaszinó üzemeltetésére és működtetésére vonatkozó koncessziós szerződést írt alá a Pénzügyminisztériummal - írja az Index.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZolieM
2011. január 05. 11:20
Építsenek kaszinót a Holt-tenger partjára, vagy a siratófal mellé. Oszt auf wiedersehen!
szeekely
2011. január 05. 07:17
Nagy arat fogunk fizetni azert az elkepeszto impotenciaert, amit az ugyeszseg folmutat az ugyben.
abraka
2011. január 04. 19:34
Schmitt Pál egy igen tiszteletre méltó egyéniség, tiszteletre méltó múlttal. De jelenlegi poziciójában eddig siralmasan teljesített. Maradt még ideje javítani bőven.
Arma Gedeon
2011. január 04. 19:26
"Teljesen lényegtelen, hogy a "befektető" izraeli- e, vagy kelet-bosnyák." Igazad van! Ezért van épp annyi, vagy még több bajunk a kelet-bosnyák befektetők disznóságaival, mint az izraeliekével...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!