Budapestre érkezett Tétényi Éva

2011. április 09. 11:15

Budapestre érkezett szombat reggel az esztergomi polgármester menete. A résztvevők közül egy kisebb csoport a Parlament elé vonul,hogy átadhassák a kormányfőhöz címzett petíciójukat. A menet tagjai emellett állítólag háromszáz galambot engednének el a Kossuth téren.

2011. április 09. 11:15

Szombat reggel nyolc óra körül érkezett meg a fővárosi bazilikához az esztergomi polgármester vezette menet. Tétényi köszönetet mondott a résztvevőknek, akik közül egy kisebb csoport átvonul a Parlamenthez, hogy átadják a miniszterelnökhöz címzett petíciójukat. Emellett a Kossuth téren állítólag háromszáz galamb szabadon engedését tervezik.

Tétényi a tegnap Esztergomból induló menettel a város nehéz helyzetére akarta felhívni a figyelmet, miután írásban már többször is kérte a vele együtt nem működő, fideszes többségű közgyűlés feloszlatását.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2011. április 10. 15:13
Talán mivel ő képviseli az Esztergomiak vagy kétharmadát, azokat akik nem a FIDESZ-re szavaztak.
morfondír
2011. április 09. 17:49
Csomózott gumi kifeszít, céloz ééééés.....
slomovicz
2011. április 09. 17:29
Háromszáz galambot szögeznek, a parlament kapujára? Vagy valamit nem jól értek? Én is elengedtem már életemben, többezer galambot, mégsem lett belöle szenzációs ujsághír. :-) A tekintélyem tele van a látványpolitizálással. Mit ártottak azok a galambok Tétényi Évának? Mit akar a galambokkal? Szereti Öket- jól átsütve? Ha el akarja dönteni a patthelyzetet, ne a parlamentbe és az ENSZ biztonsági tanácsához szaladgáljon, ( galambokkal kitömve)- hanem mongyon le és induljon újra a polgármester választáson. Jahh, hogy akkor tutti, a bukovári? Szelavi! Ilyen az élet. Ugyis ide jut , a végén a történet. :-) Bátorság, Éva! Bátorság.
lavor
2011. április 09. 12:33
Befigyel az ATV-s mikrofon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!