MSZP: Leszámolás a honvédségnél

2011. június 28. 16:50

A szocialisták szerint a Honvédelmi Minisztérium fideszes vezetése „leszámolási kampányt” és koncepciós pereket indított a minisztériumi visszaélések kapcsán.

2011. június 28. 16:50

A Magyar Szocialista Párt közleményben szögzete le: a Honvédelmi Minisztérium kormánypárti vezetése leszámolást indított, ugyanakkor „koncepciós eljárásukkal csak 1,7 milliárd forint elköltését próbálják megkérdőjelezni, ami az öt év alatt felhasznált 1700 milliárd forintnak 0,1 százaléka. Az MSZP támogatja, hogy minden adóforintról el kell számolni, de alaptalanul vádolni a Magyar Honvédséget nemzetietlen magatartás.”

A szocialisták szerint „leszámolási kampányon” kívül csak az „önkényes tartalékosi rendszert” tudja eredményként felmutatni a honvédelem. A katonai objektumokban civil biztonsági őrként dolgozókat fegyveres biztonsági őrként alkalmazza egy vállalat - magyarázza a szocialisták közleménye. Az MSZP szerint a „leszámolási kampányok” valójában azt kívánják elfedni, hogy a honvédelem költségvetése a GDP 1 százaléka alá csökkent.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. június 30. 15:29
"Leszámolás a honvédségnél" Melyik honvédségnél?
Kedves Robi
2011. június 29. 04:43
„koncepciós eljárásukkal csak 1,7 milliárd forint elköltését próbálják megkérdőjelezni, ami az öt év alatt felhasznált 1700 milliárd forintnak 0,1 százaléka. Az MSZP támogatja, hogy minden adóforintról el kell számolni, de alaptalanul vádolni a Magyar Honvédséget nemzetietlen magatartás.” Nyilván a néhai állampártnak több információja a van a többi pénz hollétéről, legyenek már akkora demokraták és szépen számoljanak el vele! Épp itt az idelye az állam megtisztításának a betokosodott, kommunista, vén dögevőktől!
kulakman
2011. június 28. 21:20
Ellenem is leszámolás folyik, hisz a minap kaptam egy ellenőrzésről szóló levelet a magyar embereket vegzáló hivataltól , szörnyen is érzem magam mert , évek óta nem ellenőriztek így nem tudom mire készüljek ,de a szocik észjárásával ez egy leszámolásféle eljárás lesz!!
gyula
2011. június 28. 19:06
"" ami az öt év alatt felhasznált 1700 milliárd forintnak 0,1 százaléka. "" Ilyenkor annyira jó statisztikusok ... közbe meg azt sem tudják hány párttagjuk van ....röhej .......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!