Meghekkelték a Moszkva teret

2011. szeptember 06. 10:56

Meghekkelte a 4K! mozgalom a Széll Kálmán teret. Keddre virradóra Peking tér felirat és Orbán Viktor portréja fogadta a Széll Kálmán téri metróállomás homlokzatán az arra járókat.

2011. szeptember 06. 10:56

A Széll Kálmán téri metróállomás homlokzatán kedd hajnalban Peking tér felirat és Orbán Viktor portréja díszelgett. A hekkelést elkövető 4K! ifjúsági mozgalom akciójával szorosabbra kívánta fűzni a kínai-magyar baráti kapcsolatokat, reagálva a miniszterelnök korábbi kijelentéseire.

Fotó: Hernádi Levente

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2011. szeptember 06. 15:17
Ha mesterségesen kell legyártani a személyi kultusz kellékeit, az mire jó? Szerintem azt igazolja, hogy nincs személyi kultusz. De talán én nem értek az ilyen performanszokhoz, de értelmetlennek tűnik a dolog.
OrangeOrder
2011. szeptember 06. 14:08
2002-ben Pécsen már eljátszották, akkor a lakott területet jelző táblát szerkesztették át Moszkvává. Vicces, remélem, hogy pár arra járó vicces szkinhed irgalmatlanul pofánbassza őket a szólásszabadság jegyében :)
marko11
2011. szeptember 06. 12:54
De vicces gyerekek: mindjárt küldjétek is el a fotót Andrassewnek, mint a személyi kultusz bizonyítékát. (Jó vicces ez a személyi kultuszosdi. Felnőtt magyar embernek Rákosi Mátyás óta nem volt benne része. )
Honfi-fi
2011. szeptember 06. 12:53
hehehe Ez legalább jópofa, és nem árt senkinek. Még ha nem is értek velük egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!