A BÖSZ a BKV átalakítása mellett

2011. november 18. 14:25

A fővárosi kerületvezetők támogatják a BKV átalakítását és a közlekedési fejlesztéseket. Tarlós István szerint ez az egyedüli eredménye a pénteki BÖSZ-közgyűlésnek.

2011. november 18. 14:25

Tarlós István főpolgármester a kerületi polgármestereket tömörítő Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) pénteki közgyűlése után a találkozó egyetlen konkrét eredményének nevezte, hogy az önkormányzati érdekképviselet támogatja a BKV átalakítását, beleértve a kollektív szerződések felülvizsgálatát.

Nagy Gábor Tamás, I. kerületi polgármester, a BÖSZ elnöke arról is beszámolt: támogatják Budapest vezetését a fővárosi „gördülőállomány” megújításának szándékában. Szólt arról is, hogy a kerületi polgármesterek nem tartják indokoltnak a változtatást az iparűzési adó megosztásának jelenlegi rendjén. Emellett egy önkormányzati biztos kijelölését javasolták a főpolgármesternek, és az elszámoltatás felgyorsítását.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!