Moszkva tér visszatér

2011. december 09. 08:31

Legalábbis a választási törvény szövegének a bakijában – írja a Mindennapi.

2011. december 09. 08:31

A Széll Kálmán tér régi neve, a Moszkva tér került a kedden benyújtott választási törvény tervezetébe. Budapest harmadik számú választókörzetének meghatározásánál kétszer szerepel a hibás elnevezés: „A XII. kerület teljes területe, amelynek határa: a Vérmező úttól a Várfok utcán halad, majd a Moszkva tér délnyugati oldalán a Szilágyi Erzsébet fasorig...” – írja az egyik mondat, majd a leírás úgy zárul: „onnan a kerület déli határa a Budakeszi út, Szilágyi Erzsébet fasor, Moszkva tér – a tér teljes területe a II. kerület része – és Várfok utca”.

A javaslatot 11 fideszes képviselő, köztük az eredeti beterjesztő Lázár János mellett Rogán Antal, Kósa Lajos, Gulyás Gergely, Pokorni Zoltán és Selmeczi Gabriella írta alá.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
novara
2011. december 11. 12:42
"Éberség,elvtársak! Mi ezt is észrevettük." Köszönjük,küldje be a következőt,és csukja be maga mögött az ajtót.
HSL
2011. december 09. 16:49
ejnye, silent bob figyelmesebben szövegezhetett volna
Faqtya ezredes
2011. december 09. 15:33
És?
mecseri
2011. december 09. 15:32
Egyébként van egy ötletem: Szőcs "Gáz" Géza a minap felvetette, hogy a Városligetnek is új nevet kellene adni. Nevezzék el azt Moszkva parknak...Ahogy kinéz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!