Túl van az Eurovízió főpróbáján a Compact Disco

2012. május 22. 09:42

Kedd este már az elődöntő várja a dalfesztivál indulóit.

2012. május 22. 09:42

Az első elődöntőben részt vevő országok zsűrijei előtt mutatta be produkcióját hétfőn késő este (helyi idő szerint már kedden) Bakuban, a rendezvény főpróbáján az Eurovíziós Dalfesztivál 18 előadója, köztük a magyar Compact Disco zenekar. Az elődöntő kedden este lesz.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2012. május 22. 22:54
Bejutottak a döntőbe a fiúk
Vajákos Biri nénje
2012. május 22. 21:56
Akkor én azon kevesek közé tartozom, akik imádják a Compact Discot. Igaz a sound of our hearts-tól nem vagyok elalélva, de így is kiemelkedik a többi közül. A két nagylemezük nagyon jó. Ezen a rendezvényen -eddigi tapasztalataim szerint- kizárólag nyáladzós, ultra poluláris, csonthártyáig butított zenei förtelmek érnek el jó helyezéseket, a nemzetek közötti szimpátia bizonyítékaként. Meglepődnék, ha a jóízlés felülírná az elkötelezett nemzeti barátságokat és utálatokat. S mivel országimázsunk... khm.. a varangy ülepe alatt van, én megelégszem a részvétellel és jót röhögök kínomban, míg végig kell néznem a többi ohoh-huhuhu szörnyűséget. Szurkolok a Compact Disconak, hogy meg el ne nyelje őket a színpad előtt hömpölygő nyáltenger. Hajrá!
heyhey
2012. május 22. 18:57
gyülekeznek a trollok a víziós topik fölött :)
gross
2012. május 22. 18:52
Az osztrákok nagyon rajta tartják a kezüket a korszellem pulzusán a "Woki mit dem Popo" c. opuszukkal. Attól tartok, a magyarok felett elszállt az idő vasfoga...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!