Twitteren osztotta egymást Dajcstomi és a Compact Disco

2012. május 24. 08:27

Deutsch Tamás tweetben hozta a világ tudomására, hogy az Eurovízió ellen tiltakozva Dolly Rollt hallgatott, és a Compact Discót szapulta. A kritika nem maradt válasz nélkül: a zenekar egyik tagjával Deutsch intenzív szájkaratéba kezdett a Twitteren.

2012. május 24. 08:27

„Az eurovíziós dalfesztiválos-azerbajdzsános-kompaktdisznós marketing fos dömping elleni tiltakozásul Dolly Rollt hallgatok” – Deutsch Tamás ezzel a tweetjével kezdődött a szóváltás közte és a Compact Disco egyik tagja között.

Behnam Lotfi válaszul azt írta, „Remélem sikerült a céllövöldében meglőnöd a három pálcás C.C. CATCH posztert és volt egy szép estéd a wc-n! :))))” Erre az EP-képviselő így reagált: „drága angyalom, próbáltam a cd-teket nézegetve is, de arra nincs ember, akinek sikerülne :))))”. Behnam nem hagyta annyiban „Még szerencse hogy anyukád almáspitéje azért meghozta a kivánt hatást! Kézcsókom Juli mamának!”

A történet a Facebookon folytatódott, ahol a zenész megosztotta a twitteres adok-kapokot: „Ebből teleregény lesz gyerekek! :) Tamás bátya folytatja az ámokfutást! Mekkorában lehetnek ezek Brüsszelben! :))) Tessék tovább osztani! Emberünk újra reflektorfényben:)” A kép alatti kommentjében már az EP-képviselőket ekézte: „volt egy ilyen kalóz akció valamelyik tévé csatornától, miszerint az Európa parlamentbe kéredzkedtek be forgatni hogy ők diákújságirók és vizsga feladatot készitenének! De közben a mosdókban vettek mintát a wc tartályokról és a csap melletti asztalokról! Hát kokóban nincs ott hiány! :)))))”

„Én nagyon nagyokat derülök rajta nem fáraszt! :) Szájkaratét birom:)” – tette hozzá egy másik hozzászólásában a Compact Disco tagja.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:46
F(asz)-Dájcs Tompi emberére akadt :-D
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:45
Tök mindegy. Én sem ismerem őket, de azt mondják a hazai átlagból kiemelkedő zenekar. A dalfesztivál nívója az valóban a bányász béka segge alatt van, de örüljünk annak, hogy egy magyar zenekar jól szerepel, és annak is hogy nem a szívárványos zászlót lobogtatják, hanem a magyart.
durrbele
2012. május 27. 20:59
Tompika! Én meg jobban szeretem a házikolbászt mint a parizert!Attól még nem basztatom azokat akik azt eszik szívesebben!Toleranciát tanúlni mentél brüsszelbe vagy kötekedést? Vagy csak eltettek mint a beföttet?
smogger
2012. május 27. 20:59
Az szép, amikor egy közpénzen tartott dísz zsidó és egy iráni "magyar" zenész összeszólalkozik. Na kb. ilyen ország vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!