Jobbik: Szentendre a mutyi szinonimája

2012. november 23. 12:27

Elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja a radikális párt, hogy Szentendrén azt a Simon Pétert nevezték ki a városi Fejlesztési és Projektmenedzsment Irodája vezetőjének, aki 445 millió forinttal tartozik a városnak.

2012. november 23. 12:27

A Jobbik szerint elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy Szentendrén azt a Simon Pétert nevezték ki a városi Fejlesztési és Projektmenedzsment Irodája vezetőjének, aki az egyik cégén keresztül 445 millió forinttal tartozik a városnak – jelentette ki pénteken, az ellenzéki párt helyi elnöke. Pál Gábor hangsúlyozta: Szentendre mára az eladósodás, a kétes ügyletek és a mutyik szinonimája lett, amelyet megerősíti a képviselő testület újabb döntése is Simon Péter kinevezéséről.

Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón arról beszélt: Szentendre az ország 37. legeladósodottabb települése, egy főre 246 ezer forintnyi adósság jut a Pest megyei településen. Az ellenzéki politikus leszögezte: a Jobbik pont az ilyen esetek miatt követeli, hogy a miniszterelnök által bejelentett önkormányzati adósság-konszolidáció járjon együtt az elszámoltatással, mert ekkora adósságot „nem lehet véletlenül elérni”, ehhez rossz és felelőtlen vezetői döntések kellettek, amikért felelniük kellene az érintett városvezetőknek.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!