KDNP: A kormány kiáll a nyugdíjak vásárlóértéke mellett

2013. február 19. 16:11

A kormányzás egyik pillére a generációk közötti szolidaritás, ennek keretében megvédték és a jövőben is megvédik a nyugdíjak vásárlóértékét, ezért alaptalan minden olyan riogatás, amely az ellenkezőjét állítja – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kedden az MTI-vel.

2013. február 19. 16:11

Állásfoglalásukban az elmúlt napok sajtóhíreire reagálva kiemelték: egy nagy, átfogó koncepció részét képezik azok a kormányzati intézkedések, amelyek a választások óta a kiszámítható családpolitikát és a biztos, fenntartható nyugdíjrendszer megteremtését célozzák. A családok életében és a gyermekvállalás tekintetében a kiszámíthatóság és a tervezhetőség mindennél fontosabb – mutattak rá, példaként említve a családi adózás bevezetését, vagy a gyed korábbi rendszerének visszaállítását.

Kitértek arra is: biztosabb jövőt szeretnének a családoknak, ezért is dolgoznak azon, hogy a mindenkit terhelő rezsiköltségeket csökkentsék. A polgári törvénykönyv KDNP által javasolt módosításai azt a célt szolgálják, hogy minden megszülető gyermek számára biztosítva legyen a családban élés lehetősége – olvasható a közleményben.
 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
James
2013. február 19. 20:05
Tudnám értékelni, ha nem csak mindig a minimálbért, meg a nyugdíjat emelnék. Mások is élnek az országban nemcsak minimálbéresek meg nyugdíjasok - ezzel természetesen egyáltalán nem degradálva őket.
hiszemafideszt
2013. február 19. 18:40
Mit érdekli a szalonkavadászt a nyugdíjak értéke?
hiszemafideszt
2013. február 19. 18:40
Mit érdekli a szalonkavadászt a nyugdíjak értéke?
Gombóc XVI. Artúr
2013. február 19. 17:02
Tessék mondani, a kormány a munkabérek vásárlóértékét mikor fogja megvédeni?? Miért csak a nyugdíjak vásárlóértéke olyan fontos, hogy beszélni kell róla minden hónapban??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!