Orbán szerint Magyarország sikertörténet lehet

2013. március 06. 13:19

A miniszterelnök Varsói Egyetemen tartott előadásában azt a kérdést járta körül, hogy kinek van igaza: a kritikusoknak, akik fekete bárányként, Európára veszélyes országaként írják le Magyarországot; vagy azoknak, akik sikertörténetként tekintenek rá.

2013. március 06. 13:19

Magyarországnak jó esélye van arra, hogy a következő években európai sikertörténetté váljon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Varsói Egyetemen tartott előadásában. A magyar miniszterelnök angol nyelvű beszédében azt a kérdést járta körül a körülbelül kétszáz érdeklődő, többségében az egyetem hallgatói és oktatói előtt – akik érkezésekor nagy tapssal fogadták őt az intézmény egyik nagyelőadójában –, hogy kinek van igaza: a kritikusoknak, akik fekete bárányként, Európára veszélyes országaként írják le Magyarországot vagy azoknak, akik sikertörténetként tekintenek rá.

Orbán Viktor elmondta, hogy 2010-ben Magyarország a görögöknél is rosszabb helyzetben volt, magas államadóssággal, alacsony foglalkoztatási és versenyképességi mutatókkal. A Fidesz-KDNP azonban kétharmados felhatalmazást kapott abban az évben, és eldöntötték, hogy jelentős változásokat hajtanak végre – magyarázta.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. március 06. 16:26
Viktor,Venezuelában megüresedett egy diktátori hely,nem érdekel?
Midgardsorm
2013. március 06. 15:46
Ezek már a gyógyszerek, amik ezt mondatják vele.
kardlapos
2013. március 06. 15:20
==Orbán szerint Magyarország sikertörténet lehet== (8+3 éve ezt mondogatja) Maga az ország hogyan lehet történet? Miben lehet sikeres Magyarország? A törvényszerű sikertelenségben, gyáva és tolvaj politikusai miatt. Lehet - mehet - tehet - vehet - csehet - kehet, aztán megdögölhet.
Hogyisvan
2013. március 06. 14:46
..a zorbán, a nyerges és a simicska klánnak minden bizonnyal..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!