Vádat emelnének egy igazolást hamisító diák ellen

2013. július 11. 10:36

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt vádemelést javasol a rendőrség egy 15 éves fiú ellen, aki igazolást hamisított magának – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

2013. július 11. 10:36

A rendőrség honlapján az olvasható, hogy a diákot április 10-én egy zalaegerszegi bevásárlóközpontban igazoltatta a városi rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója és a gyermekvédelmi szolgálat munkatársa. Arra a kérdésre, miért nincs iskolában, a fiú azt válaszolta, hogy beteg, amit azonban az édesanyja nem tudott megerősíteni. A tanulót a rendőrök bekísérték az iskolába, ahol osztályfőnöke jelenlétében beismerte, hogy magának hamisította az igazolást. A diák megbánta tettét – írták.

A rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2013. július 11. 12:45
Pszichológus?? Szerinted hány ezret kéne képezni??? Te hány éves vagy? 17? Mert eszed annyi...
dudly55
2013. július 11. 12:11
Szerencsétlen gyereket jól megkövezte mindenki. Tegye a szívére a kezét az aki még életében nem puskázott az iskolában, nem csent el valamit gyerekkorában. Igen vigyázni kéne rájuk elsősorban a szülőnek és nekünk is a körülötte élő felnőtteknek. Ismerek én olyan diáklányt és fiút aki a lányommal járt gimnáziumba és cigiztek , igazolást hamisítottak és most az egyik orvos a másik biológus doktorit végzi. Na ezt add össze.
Csigorin
2013. július 11. 11:33
Helyes. Meg kell fogni a bunozoket mar akkor amikor meg kicsiben kezdik. Ha most patyolgatast kap, azzal csak kedvet csinalnak neki.
pedroamigo
2013. július 11. 11:14
Miért nem a TEK ment érte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!