Nem záratják be a hipermarketek trafikjait

2013. október 01. 18:53

A kormány letett arról, hogy bezárassa a hipermarketekkel, így például a Tescóval vagy az Auchan-nal szövetkező nemzeti dohányboltokat – írja a HVG.hu.

2013. október 01. 18:53

Bár korábban felmerült az ötlet, már nem tervezi a kormány, hogy bezáratja a hipermarketekkel szövetkező trafikokat – derül ki a HVG.hu cikkéből. Korábban a kiskorúak védelmére hivatkozva kormányzati források megszellőztettek ilyen híreket, többek között a Magyar Hírlapban is, de a felvetés már nincs napirenden. Ekként azt sem tervezik egyelőre, hogy az iskolák, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmények közelében nyílt trafikokat bezárassák.

A HVG.hu úgy tudja, nem a fiatalkorúak védelme érdekében szorgalmazták a trafikok elhelyezkedésének szabályozását, a bevásárlóközpontok közelében nyílt dohányboltok betiltását. Sokkal inkább lehetett érdeke a hipermarketekkel szövetkezni nem képes trafikosoknak, hogy a nagyobb áruházakkal együttműködő dohányboltok ne szívják el előlük a forgalmat. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. október 02. 08:02
==Nem záratják be a hipermarketek trafikjait== Bukik A. Kukira: A kormány hazudott! Cigányok.
HSL
2013. október 02. 06:36
"stratégai szerződés" lehet a háttérben :DDD
VakzKommondor
2013. október 01. 20:55
Miért zárnák be a legzsírosabb jól tejelő trafikjaikat? Nem ezért nyúlták le az egész piacot. Ne legyünk naivak kedves nertársak! Az agitpropot etetni kell.
files32
2013. október 01. 20:31
A nagyon jó haverok kapnak a trafik mellé bónuszként egy Tescot is.Meglepődtetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!