PM: Fazekas Sándor mondjon le!

2013. október 14. 13:54

Szabó Rebeka szerint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál történtek árnyékot vetnek az egész vidékfejlesztési tárcára, mert a MVH a vidékfejlesztési miniszter közvetlen irányítása alatt áll.

2013. október 14. 13:54

A Párbeszéd Magyarországért Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter lemondását szorgalmazza, mert letartóztatták a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) egyik vezetőjét és három bűntársát. Szabó Rebeka független képviselő, a PM politikusa hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a letartóztatás a kormányzat „dilettáns és korrupciós ügyekkel teli működését” mutatja. Hozzátette: az ügy árnyékot vet a vidékfejlesztési tárcára, mert az MVH a miniszter közvetlen irányítása alatt áll. Szavai szerint a letartóztatás nem csak a magyar gazdálkodók körében okoz bizalmi válságot, hanem az Európai Unióban is, hiszen a visszaélések az EU-s agrártámogatásokkal történtek.

Szoboszlai-Szász Richárd főügyészhelyettes hétfőn tájékoztatta az MTI-t, hogy letartóztatták a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal egyik vezetőjét és három bűntársát az uniós földalapú támogatások jogosulatlan igénylése miatt. Az adatok szerint a négy gyanúsított több száz millió forint értékben nyújtott be valótlan tartalmú területalapú támogatási kérelmeket.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. október 15. 13:13
Mi az a PM? Inkább a pm mondjon le, hiszen nem tudni, hogy mi az?
=nessuno=
2013. október 14. 21:32
Gondolom, 2010 után kinevezett, talpig fideszes jobboldali figurák, mert nem lehettek mások abban a pozícióban. Amúgy évek óta hallani, hogy van ilyen. Nagyban. Ez nem egy kispályás partizánakció, az egyszeri gazdát összevissza ellenőrzik....
csenge
2013. október 14. 17:12
Szabó Rebeka túl sokat foglalkozik a Vidékfejlesztési Minisztériummal, mégis Budai Gyula buktatta le a csalókat. Rebeka a balhékon kívül semmi eredményt nem tud felmutatni. Mondjon le.
kjkj945
2013. október 14. 16:07
PM mondjon le! Majd ha nem kiléplők lesznek, pampoghatnak!! Őket meg sem választották, de mégis megélhetési politikussssok!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!