Együtt-PM: Libákkal tüntetni állatkínzás

2013. november 29. 09:09

Ismeretlen tettes ellen állatkínzás miatt tesz feljelentést Helmeczy László, az Együtt-PM nyírbátori jelöltje, amiért egyesek több alkalommal libával tüntettek, ráadásul azokat gágogásra kényszerítették.

2013. november 29. 09:09

Egyre több tüntetésen „láthatunk pórázon vezetett libát, összekötözött szárnyú és lábú libákat a nyakukon szorosra húzott masnival, sőt az sem ritka, hogy ezeket a szerencsétlen jószágokat gágogásra kényszerítik” – mondta  Helmeczy, aki szerint ez állatkínzás.

Az Együtt-PM jelöltje azt is hozzátette: minden józan gondolkodású ember tudja, hogy Bajnai Gordonnak semmi köze a Hajdú-Bét ügyben károsult libatenyésztőkhöz, mégis rendszeresen előhozakodik ezzel a kormányközeli média.

Szerinte a tüntetők maguk nyugodtan gágoghatnak, még külön területet is kijelölne erre nekik, azonban az törvénybe ütközik, pórázon vezetett vagy összekötözött lábú libákat hurcolnak és azokat gágogásra kényszerítik – összegzi a feljelentést a Nol.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. november 30. 12:32
Együtt-PM-nek lenni emberkinzás.
Holdmaci
2013. november 30. 12:31
http://youtu.be/TYs-dxalBh8
Mr.Falafel
2013. november 29. 15:39
Nagy állatbarát ez a Helmeczy.
kuwiq
2013. november 29. 15:05
Speciel a mellékelt képen nincsenek megkötözött, vagy gágogásra kényszerített libák, de még nyakörvet se látni egyiken sem. De kösz a tippet, látom, minden együtt-es bírja a libákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!