Egymást ajánlják LMP-s és 4K!-s képviselőjelöltek

2014. február 21. 17:06

A két párt jelöltjei közös sajtótájékoztatón panaszkodtak amiatt, hogy a nagyobb pártok aktivistái félretájékoztatják az embereket, azt mondják nekik, hogy csak egy jelöltet lehet ajánlani. Azt javasolják a választóknak, hogy több jelöltet is ajánljanak. Ezt demonstrálandó aláírták egymást ajánlóívét a sajtótájékoztatón.

2014. február 21. 17:06

Többes ajánlást javasol az LMP és a 4K! a választópolgároknak. A két párt egy-egy Csongrád megyei jelöltje erről pénteken Szegeden beszélt sajtótájékoztatón. A szegedi LMP és a 4K! képviselőjelöltjei a választók félretájékoztatását tapasztalták ajánlásgyűjtésük során, ezért mindenkinek azt javasolják, bátran adják ajánlásukat minden olyan szervezetre, amit szimpatikusnak találnak – hangzott el a sajtótájékoztatón.

Tatár Gábor, a Csongrád megyei 2-es számú választókerület LMP-s jelöltje elmondta: munkájuk során azzal a problémával találkoznak, hogy a nagy pártok jelöltjei azt közlik a választókkal, hogy csak egy pártnak adhatják le ajánlásukat. Ez elfogadhatatlan, a demokrácia súlyos megsértése – vélekedett. Dudás Róbert, a 4K! jelöltje a Csongrád megyei 1-es számú választókerületben hasonló tapasztalatokról számolt be, ezért ők is intenzív tájékoztatásba kezdtek. A két szervezet közös sajtótájékoztatóján demonstrálta azt, hogy mindenki több helyen is tehet ajánlást: a képviselőjelöltek aláírták egymás íveit.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. február 22. 08:12
Most lelepleződik a nagy pofa mellett az aláírás gyűjtés is megoldhatatlan kihívás.
Csigorin
2014. február 22. 08:01
Akkor viszont mi volt a baj azzal, hogy Farago alairt Vonanak?
gebasz
2014. február 21. 20:50
http://iksz.beszolunk.hu/ ajánlom a két komcsi pártból kiábrándultaknak
Monkey4you
2014. február 21. 19:48
Csongrád Megyei elsö választási körzet??? Az nem Szegeden van, ahol a maszopos Botka uralkodik???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!