Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lesz parlamenti vitanap Paksról

2014. június 07. 14:34

Lesz a Parlamentben vitanap a paksi atomerőmű bővítéséről, miután az LMP megszerezte az ehhez szükséges támogatást – jelentette be Szél Bernadett. A politikus azt várja, hogy a vitanapon válaszokat kap majd a kormánytól a beruházással kapcsolatban.

2014. június 07. 14:34

Az LMP megszerezte a szükséges támogatást, így lesz parlamenti vitanap a paksi bővítésről – közölte Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke szombaton. A közlemény szerint a párt azt várja, hogy „a vitanap új lendületet ad a kormány által eltitkolt megállapodások és tanulmányok nyilvánosságra hozatalának”. Az LMP a vitanapon is világosan el fogja mondani, hogy mit veszít hazánk azzal, hogy a kormány „generációkra a putyini Oroszország rabszolgájává teszi Magyarországot” – írta Szél Bernadett.

A politikus tájékoztatása szerint választ szeretnének kapni arra, hogy miért volt fontos Orbán Viktor kormányfőnek „rohamtempóban, megismerhető előkészítés, illetve indoklás nélkül lepaktálni a putyini Oroszországgal”. Az LMP számára elsőrendű kérdés – folytatta –, hogy Magyarország nemzetközi függősége csökkenni tudjon, és biztonságos, korszerű, jelentős munkahelyteremtő hatással bíró energiaforrásokra alapozza az ország fejlődését.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. június 08. 21:38
Sajnos az LMP is külföldi megbízatást teljesít. Számomra nagy csalódás ez a párt.
Felebarát
2014. június 08. 10:55
ez komoly, melyik idióta találta ki, mégis miről? Hog ykurták el?
hátakkor
2014. június 08. 10:53
2 hónappal a népszavazás után vita..
Berecskereki
2014. június 08. 08:48
Szerintem jobban tenné az ellenzék, ha erdei iskolába mennének matekot gyakorolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!