Miskolci MSZP: Hagyja abba a Fidesz a negatív kampányt

2014. július 03. 18:40

Az MSZP miskolci szervezete arra szólította fel a Fidesz és a Jobbik helyi szervezetét, hogy hagyják abba negatív kampányukat, amely azután indult el, hogy Pásztor Albertet, a város volt rendőrkapitányát indítják polgármesterjelöltként az őszi önkormányzati választáson.

2014. július 03. 18:40

A szocialisták emlékeztettek arra, hogy 2011 februárjában Kiss János, a Fidesz önkormányzati frakcióvezetője úgy fogalmazott: kész megemelni a kalapját Pásztor Albert előtt, három hónappal később pedig az ünnepi közgyűlésen Kriza Ákos Fidesz-KDNP-s polgármester átadta a város Pro Urbe kitüntető címét a volt kapitánynak, miután az elismerést a teljes Fidesz-frakció is megszavazta.

Az MSZP szerint azóta csupán annyi változott, hogy a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert, keménykezű vezető ismét szolgálatra jelentkezik, „csakhogy most nem kapitányként, hanem független, lokálpatrióta vezetőként szolgálná a városát, olyan polgármesterként, aki a Miskolcért valóban tenni akaró pártok támogatását is élvezi”. Ilyen szempontból nem meglepő, hogy „a kampányát évek óta uszításra és hazudozásra építő Fidesz-Jobbik tengely igen nagy vehemenciával támadja a polgármester-jelöltséggel kapcsolatos döntésünket, pedig, ha valóban Miskolc érdekét néznék, akkor örülniük kellene, nem pedig rutinból gyalázni a baloldalt ebben az ügyben is” - olvasható a szocialisták közleményében.

Az MSZP miskolci szervezete egyúttal felszólította a Fideszt és a Jobbikot, hogy hagyják abba a negatív, lejárató kampányt, és inkább Miskolccal foglalkozzanak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. július 03. 18:46
Ha Pásztor ennek a gittegyletnek a jelöltjeként akar indulni, az csak egyet jelenthet, hogy nincs gerince.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!