Paksról vitázik a parlament

2014. szeptember 26. 07:43

A napirend előtti felszólalások után négy órás időkeretben kizárólag a paksi bővítésről vitatkoznak a képviselők pénteken. A vitanapot az LMP kezdeményezte.

2014. szeptember 26. 07:43

Az Országgyűlés ma négyórás időkerettel vitanapot tart a paksi bővítésről az LMP kezdeményezésére. A Ház ülése 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, utána kizárólag a paksi bővítésről vitatkozhatnak a képviselők. Az LMP júniusban jelentette be, hogy szocialista, valamint DK-s és Együtt-PM-es képviselők szavazataival megszerezte a vitanap megtartásához szükséges aláírásokat.

Az LMP akkor azt közölte, arra számítanak, hogy a vitanap új lendületet ad a „kormány által eltitkolt” paksi atomerőmű-bővítésről szóló megállapodások és tanulmányok nyilvánosságra hozatalának. Az ellenzéki párt választ szeretne kapni arra is, hogy „miért volt fontos Orbán Viktor kormányfőnek rohamtempóban, megismerhető előkészítés, illetve indoklás nélkül lepaktálni a putyini Oroszországgal”.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. szeptember 26. 09:11
Mi a fennért kell ezzel tölteni az időt? A 3/2-es 2/3 eldöntötte, lezsírozták a Putyinnal, a maffia megtette a szükséges előkészületeket, tehát minden megy a maga útján. Ne hogy már valami parlamenti izé itt bele pacsáljon bármit is! Ennyiből akár a vidámparkba is ellátogathatnának honatyáink.
ördöngös pepecselés
2014. szeptember 26. 08:37
szánalmas vergődés lesz a mai nap a baloldal ifjú reménységeinek
pemetecukor
2014. szeptember 26. 08:08
Ez a "vitanap" sz..rt sem ér, hiszen Jávor Bencit nem engedik felszólalni /DIKTATÚRA/ az Ő szakmai/végzett atomtudós, az energia kutatás és felhasználás neves szakértője/ érvelése nagyon fog hiányozni.
balbako_
2014. szeptember 26. 08:06
Posztkommunista horror show. (Aztán Paks megépül)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!