Szijjártó családjának vagyonosodását is vizsgálná a Jobbik

2014. szeptember 30. 15:46

Novák Előd szerint a miniszter szüleinek cégadatai sem támasztják alá Szijjártó ingatlanvásárlását, ezért a vagyongyarapodási vizsgálatot a politikus mellett a családra is kiterjesztenék.

2014. szeptember 30. 15:46

A Jobbik Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter családjára is kiterjesztené a párt által kezdeményezett vagyongyarapodási vizsgálatot. Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, az államadósságnál csak a fideszes politikusok ingatlanjai nőnek nagyobb mértékben.

A jobbikos politikus Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettesének ügyéhez hasonlította Szijjártó Péter ingatlanvásárlását. Szavai szerint a tárcavezető „gátlástalanul módosítgat” a fedezet forrását és a ház méretének meghatározását illetően, ezért felszólította Szijjártó Pétert, hogy álljon nyilvánosság elé, és tisztázza ezeket a kérdéseket. Novák Előd álláspontja szerint a miniszter szüleinek cégadatai sem támasztják alá az ingatlanvásárlást, ezért a vagyongyarapodási vizsgálatot a családra is kiterjesztenék.

A Jobbik szombaton jelentette be, hogy vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, illetve vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárást szorgalmaz az Országgyűlésben Szijjártó Péter ingatlanvásárlásával összefüggésben.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. október 01. 07:03
Az orbi ezért utálja ezt a liberális demokrácia dolgot. A kedvenc rendszerében, ami a keményvonalas kommunizmus, az ilyen nagyszájú kérdezősködő politikusokat simán elvinné a fekete autó. A viki papa biztos meséli a kisfiának, hogy régi szép időkben az ilyen mitugrászokkal tudtak ám bánni!!!
grimpic
2014. szeptember 30. 18:26
Szerintem ahhoz aztán senkinek semmi köze, hogy milyen a ház. Ez ízlés dolga. Persze mindenki mondhatja rá, hogy ízléstelen, de ettől még nem biztos, hogy tényleg az. Abban pedig biztosak lehettek, hogy semmi szabálytalant nem találnátok a Szijjártó família vagyonosodásában, akármilyen aprólékosan vizsgálnátok. Ilyen ziccert nem szolgáltat nektek. Egyszerűen nem tudjátok elképzelni, hogy valaki más léptékben gyarapodhat legálisan, mint azt ti tapasztaltátok a környezetetekben. És dolgozik erősen az SI-faktor (Sárga Irigység).
bini
2014. szeptember 30. 17:19
Na még nem repültek a házát fotozni. Orbán szüleit is kikezdték,(orbánbányák) emlékszünk Tokaj körül előadott hisztire, na meg a Loár-völgyi Kastélyok, nem beszélve az Erdélyo Orbán Kastélyról amit többen is láttak a drága Bolgár ur musorában A jobbik sajnos beállt a szocik és a libsik mögé a lejárató kampány szintjén Nem ez az első akciójuk Jobban tennék, ha saját elég nagy problémájukkal foglalkoznának, vagyis Bélusokkal s a többi simlis ügyükről. Vidéken már odáig jutottak, közös jelőltjeik vannak a szocikkal oda-vissza alapon. Közben eljátszák a jobboldali nemzeti táncot. Szijjártó szülei mérökemberek és már a rendszerváltás előtt külföldön dolgoztak hazatérve vállalkozásba fogtak méghozzá a szakmájukhoz kapcsolodva, mely azóta is szépen prosperál. Szijjártó 15 éves Volt mikor hazaköltöztek és a Györi Bencéseknél folytatta a gymit. Lehet irigykedni, lehet hetet-havat összehordani az em fogja
thymian
2014. szeptember 30. 16:39
38 fideszes helyesli a mutyit. Mutyipártnak mutyi szavazói vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!