Mráz: Veszprémben mozgósítási probléma volt

2015. március 02. 08:33

Mráz Ágoston szerint mozgósítási probléma miatt veszített a Fidesz Veszprémben, Magyar Kornélia viszont azt mondta: a választók kiábrándultak.

2015. március 02. 08:33

Magyar Kornélia, a Magyar Progresszív Intézet igazgatója szerint Orbán évértékelőjében nem adott választ arra, hogy miért fordult el tőlük ennyi szavazó Veszprémben. Azzal kapcsolatban, hogy Orbán a szocialistákat emlegette fel ellenségképként, azt mondta: nem valószínű, hogy a társadalom a szocialisták visszatérésétől tartana.

A Nézőpont Intézetet vezető Mráz Ágoston viszont leszögezte: nem csak a szocialistákkal ijesztgetett Orbán, hanem a szélsőségekkel is, és fontos volt a beszédben a dolgozó emberek felemelésének terve a „polgári Magyarország víziójába”. Az eredmények megvannak, csak fel kell rázni a szavazótábort, hogy érezzék azt a küzdelmet, amit a kormány folytat – tette hozzá Mráz.

A Nézőpont intézet igazgatója arra is felhívta a figyelmet, hogy Orbán a szerénység fontosságáról is beszélt: arról, hogy ne ugráljunk úgy, mint Tigris a Micimackóban.

Magyar Kornélia arra is rámutatott: a miniszterelnök Simicska Lajosra is utalt, mikor azt mondta, hogy az egyéni érdekek nem kerekedhetnek felül a kormányzás érdekén.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Catullus
2015. március 02. 19:46
Mussolinivel kapcsolatban olvastam: A fasiszták hatalmuk bebetonozását az úgynevezett „Acerbo törvény” elfogadásával kezdték meg, ami kétharmados parlamenti többséget biztosított a legtöbb szavazatot szerző pártnak, ha az megszerezte a szavazatok legalább 25%-át. A következő választásokon a fasiszta aktivisták erőszakos kampánya, a választók zaklatása révén sikerült is elérniük ezt az eredményt.
Pinter68
2015. március 02. 16:10
"Az eredmények megvannak, csak fel kell rázni a szavazótábort, hogy érezzék azt a küzdelmet, amit a kormány folytat – tette hozzá Mráz." Lehet, hogy pont ez volt a baj. Hogy a kormány már annyit rázta a szavazótábort, hogy annak egy fillér sem maradt a zsebében. Orbán kicsit emlékeztet Bandira a lóra, az Állatfarmból. Aki végig azt hiszi, hogy erővel és akarással mindent meg lehet oldani.
kukagyerek
2015. március 02. 11:30
Semmi súlya annak, ha egy fidesz-nyalonc magyarázkodik. Hiteltelen, mint a megbízói.
formaegy
2015. március 02. 11:30
"Mráz Ágoston szerint mozgósítási probléma miatt veszített a Fidesz Veszprémben" Magyarázkodunk, magyarázkodunk? A ballib is ezt tette! Ott is "csak" annyi volt a bibi, hogy nem mentek el szavazni! Ahelyett, hogy a tükörbe néznétek, és valóban a tényekkel foglalkoznátok! Talán ha azzal foglalkoznátok, hogy miért nem mentek el szavazni, és akik elmentek miért nem rátok szavazott! Nektek elég a mozgósítás? Mozgósítás árán szerezni szavazatokat, ahelyett, hogy a problémákkal foglalkoznátok, és megoldásával szereznétek támogatókat!!! Ami a jelen helyzetet illeti, semmivel sem vagytok különbek a ballibnél, csak a morzsát másképpen szórjátok! Ráadásul nagyképűen, flegmán, lenézően! Egyedül nektek, és kizáróan csak nektek köszönhető, hogy a ballib nem tűnt el, hanem még a pofájuk is nagyobb lett!!!! Gyalázat amit a valóban dolgozó, adózó emberekkel műveltek, miközben az adóikból lubickoltok és kreáltok a brancsotoknak államtitkári meg lóf.... helyeket. Tükör Fidesz! Tükör! Nem a mozgósítással van a baj, hanem a harácsoló politikátokkal, a flegmaságotokkal, a dolgozó embereknek röhögve odadobott morzsával való megaláztatással stb.stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!