A Nézőpont 4,4 milliárdért figyelheti a médiát

2015. augusztus 12. 10:42

A Nézőpont egyedül indult azon a kormányzati médiafigyelésre kiírt pályázaton, melyen végül 4,4 milliárdos megbízást nyert. A cég szerint arányos az összeg, az Együtt szerint nem.

2015. augusztus 12. 10:42

A kormány médiafigyelési szolgáltatásokra írt ki pályázatot, amelyen egyedül a Nézőpont Intézet egyik cége cége indult. A Médianéző el is nyerte a megbízást, 2018 végéig 4,4 milliárd forintért látja el a feladatot. 

Az Együtt szerint a megbízási díj túlságosan nagy, ezt a munkát jóval kevesebbért is el lehetne végeztetni. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont vezérigazgatója viszont azt mondta, az összeg az elvégzett munkával arányos.

Az RTL Klub hozzátette: a Nézőpont jogelődjének a Miniszterelnökséghez közel álló két személy, Habony Árpád és Győri Tibor volt a tulajdonosa, akik idén médiacéget alapítottak.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó
2015. augusztus 13. 12:03
Sz az összeg picsafüst. Ebből még rendesen visszaosztani sem lehet...:)))))))))))))))))))
BőröndÖdön
2015. augusztus 13. 12:02
Orbanisztán arca mindent elbír...
Quet
2015. augusztus 13. 07:21
Szerintem még több pénzt kéne lenyúlniuk. Ez egy pimpf összeg.
berzsian56
2015. augusztus 12. 18:30
Ez a 4,4 milliárd rohadtul sok pénz, de ne higgye senki , hogy teljesen felesleges. Attól függ miben áll a teljesítés kötelezettsége, azaz miért fizetik ki ezt a hatalmas összeget. Ha ezek a "sajtófigyelők" jól dolgoznak, ennek a befektetett összegnek a kétszeresét is visszahozhatják, de ha rosszul akkor csak eltapsolt összeg. Ezt így kívülről megítélni , csak kibicelés. És ,mint tudjuk az nem olyan drága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!