Fidesz: Összeomlasztaná a Jobbik és az MSZP a nyugdíjrendszert

2015. augusztus 09. 15:54

A Fidesz úgy látja: az MSZP és a Jobbik ötlete arról, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek, összeomlasztaná a nyugdíjrendszert.

2015. augusztus 09. 15:54

A Fidesz szerint az MSZP és a Jobbik ötlete a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról az összeomlás szélére juttatná a nyugdíjrendszert.

A nagyobbik kormánypárt frakciója ezt azok után közölte vasárnap az MTI-vel, hogy Gúr Nándor, az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, a gazdaság kifehérítésével forrást lehetne találni a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának bevezetéséhez, ehhez 100-150 milliárd forintra lenne szükség.

A Fidesz reagálásában azt írta, az MSZP és a Jobbik közösen kampányol az aktív, munkaképes férfiak korai nyugdíjazásáért, miközben a nők negyven év munka utáni kedvezményes nyugdíjazását sem szavazták meg. Az ötlet olyan mértékű kiadásokat okozna, amely általános nyugdíjcsökkentést eredményezne, vagyis mind a mostani, mind a leendő nyugdíjasok nyugdíja csökkenne – közölték.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2015. augusztus 12. 07:19
Mármint, ha az élete alapja a munka volt, amit szeretett. Ha életében is utált dolgozni, az persze más.
Casus Belli
2015. augusztus 10. 17:04
Magyarul a Fidesz inkább összeomlasztaná a nyugdíj előtt álló férfi lakosságot.
Zokni
2015. augusztus 10. 16:08
"Fidesz: Összeomlasztaná a Jobbik és az MSZP a nyugdíjrendszert"- írja. És mikor kampányfogásként bevezették a 40 év fölötti női nyugdíjat? Az mi volt? Akkor a nydrendszeren segítettek volna valamit?
kukagyerek
2015. augusztus 10. 14:45
A narancsos fütyik igyekeznek összemosni a Jobbikot a saját ikertesójukkal. Csak hát egyre kevesebb vevő van a hazug dumájukra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!