Őrület!

2015. december 16. 21:21

A Magyar Nemzetnél folytatom. Kedves barátaim: jó lesz ez! Drága ellenségeim: összenő, ami összetartozik! Saját blogom lesz az mno.hu-n, névre szóló, testre szabott.

2015. december 16. 21:21
Gazda Albert

„A Magyar Nemzetnél folytatom. Kedves barátaim: jó lesz ez! Drága ellenségeim: összenő, ami összetartozik!

Lám-lám, nemcsak origós médiás hírek rengetik meg a világot a mai napon!

Érdekes egyébként, hogy az elmúlt három és fél hónapban beesett megkeresések túlnyomó többsége jobbról esett be. Lehet, hogy egy pillanatra nem figyeltem oda, és konzi lettem rajtaütésszerűen? Mondjuk az én koromban ezen már igazán nem kéne csodálkozni. Vagy mégis inkább az van, hogy a langyosakat kiköpi a szisztéma? Nem tudom, és mindegy is, nem ez a fontos.

Hanem az fontos, hogy azt beszéltük meg énrám kíváncsinak és nyitottnak mutatkozó nemzetes emberekkel: saját blogom – vagy rovatom, vagy mim  lesz az mno.hu-n, névre szóló, testre szabott, ahol azokat a témákat viszem tovább, amikben a Cinken is megnyilvánulgattam rendszeresen. Politika (elsősorban bel- és szláv), kultúra (legfőképpen film és könyv, olvassatok mindennap), sport (mindenekelőtt jégkorong és futball), gasztro (nyilván sör és bor), jövés-menés (jobbára Monarchia), lírai memoár (apám kertje és sok más megvolt, de akad még ez-az az úgynevezett tarsolyomban).”

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajos, jelentenem kell rólad
2016. november 29. 05:00
balbakó 2015. december 17. 05:24 Tóta W Árpád mikor megy oda? Majd amikor a fajtársai megkérik finkenstein, birbaum, andy vajda, lázár, rogán
Lajos, jelentenem kell rólad
2016. november 29. 05:00
Gullwing 2015. december 17. 10:27 A Simicska média nem jobboldali. Ugye azt se akarod mondani hogy az orbán "térdre, imára, megjöttek a csuhások" viktor az jobboldali meg keresztyén?
StG
2016. november 29. 05:00
Azért a Cink többnyire józan és értelmes volt, egészen békés kommentszekcióval.
Nostromo
2016. november 29. 05:00
Gazda Albi jóarc! Nemzetileg elkötelezett és konstruktív, innentől kezdve pont leszarom, hogy a körkörös gyűlölködés melyik frontján áll, vagy hova van sorolva. Még ilyet százat, és talán a jobboldal is kinövi az identitászavarát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!