„Minősíthetetlen hangvétel”: nekiment Lázár Jánosnak Fazekas Sándor

2016. február 06. 11:34

„Minősíthetetlen hangvételű, alaptalan támadás” érte az agrártárca egyik intézményét, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalt Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerint. Fazekas azután beszélt erről, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János kifejtette: „ma már sokkal inkább úgy tűnhet: nem a minisztériumnak van háttérintézménye, hanem a háttérintézménynek van minisztériuma”.

2016. február 06. 11:34

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kiállt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) „törvényesen és tisztességesen dolgozó” munkatársai mellett, miután „minősíthetetlen hangvételű, alaptalan támadás” érte a tárca intézményét.

A miniszter azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Miniszterelnökséget vezető Lázár János pénteken, a bürokráciacsökkentés mellett érvelve, a távirati irodának azt mondta, „ma már sokkal inkább úgy tűnhet: nem a minisztériumnak van háttérintézménye, hanem a háttérintézménynek van minisztériuma”, és példaként említette az agrártárca egyik hivatalát, ahol szerinte többen dolgoznak, mint a minisztériumban.

Fazekas Sándor kiemelte: az MVH a gazdákért dolgozik, azért, hogy időben, megbízhatóan megkapják a támogatásokat. A hivatal 2015-ben 232 ezer kérelmet bírált el, és rekordnak mondható 800 milliárd forint agrártámogatást fizetett ki a gazdáknak, miközben mindössze 1150-en fellebbeztek a döntések ellen – fejtette ki.

A miniszter hozzátette: Földművelésügyi Minisztérium vezetőinek az a céljuk, hogy a hivatal a jövőben még eredményesebben működjön a magyar gazdák érdekében.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viz Elek
2016. február 07. 15:05
Vegyék már észre, hogy lézer jani csak keresi a lehetőséget, hogy hol lehet még egy kevés lét akasztani ami után adót sem kell fizetni. Miután pedig a többi elvtársa is ezt teszi, érdeütközés van ês előbb utóbb "lövöldözni" kezdenek egymásra. A többi embert, és ezen belül a saját beosztottaikat le sem szarják ha ez a győzelem ára. /Jani meg a trafikmutyi óta nem tudott igazán nagyot szakítani, és ezen változtatni szeretne!/
Tintamin
2016. február 06. 23:17
Fazekas elmondhatná, hogy ugyan mennyi mutyipénzt kúr el a minisztériuma haverokra, mert megy bőven, pl. Kazahsztán földművelésére is 35miska egy cimbinek hülyeségre: http://444.hu/2016/02/05/mutyinak-hittuk-de-ezek-a-345-millioba-kerulo-tanulmanyok-felbecsulhetetlen-ertekekkel-gyarapitottak-az-osszmagyar-kulturat
Tintamin
2016. február 06. 22:21
Bármikor meglátom a képét ennek a seggarcnak, azt kell mondanom: nem hiszem el, hogy ilyen sudribunkó, segghülye dilettánsokat nevezett ki Orbán miniszternek. És de! A másik, akire ránézek, tudom, hogy csak fideszes főfasz lehet: Tállai. Csupa szakember... Éljen a Párt!
madarasi.abel
2016. február 06. 20:29
Nem tudom, mit ugrál Lázár. Fazekas a magyar gazdák érdekében minden tőle telhetőt megtesz: senki sem vágott át annyi nemzeti színű szalagot, mint ő, és senki sem lenne hasonló teljesítményre képes. A földből élőknek is sikeresen eladott 30000 Ha földet, bár tény, hogy ehhez másik százezret is el kellett kótyavetyélni, hogy a politikusok, a földbárók, a pesti jogászok és a külföldi nagygazdák ne háborogjanak feleslegesen. Egy kis pályázati pénz is sikeresen kereket oldott a minisztérium alkalmazottjai zsebéig, nevezzük ezt járulékos veszteségnek. Szóval, Lázár úr, nincs itt semmi látnivaló, foglalkozzon inkább Gyurcsánnyal és az elmúlt8évvel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!