Betörés közben aludt el a részeg betörő

2016. május 24. 10:48

A fészert még kirámolta, de az udvaron már elaludt a betörés közben is italozó férfi Győrújbaráton.

2016. május 24. 10:48

Annyira részeg volt az a betörő, aki egy győrújbaráti ház fészeréből akarta ellopni a kerti gépeket és szerszámokat, hogy csak az udvarig jutott zsákmányával, mivel az alkohol hatásának köszönhetően ott egyszerűen elaludt. A férfit rendőrök ébresztették fel.

Egyébként is kérdéses, hogyan akarta elvinni a betörés során szerzett eszközöket, például a fűnyírót, mivel a helyszínre kerékpárral érkezett.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2016. május 24. 11:26
Egy volt miniszter az illető. Jelenleg Uniós pályázati pénzeket nyer, de van pár trafikja és bevásárolt termőföldből is. Persze csak tréfálok. Nem ilyenek a magyar politikusok!
Adam5
2016. május 24. 11:04
Mit csináljon egy ilyen emberrel a társadalom? Bezárni drága, tanulni/dolgozni mondjuk nem fog, valószínűleg az italról leszokni sem, nem is erőszakos (még?).
yanoo
2016. május 24. 10:49
Ha én elalszom munka közbe, akkor kírúgnak.))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!