Újra kitiltották az RTL Klub riporterét a parlamentből

2016. május 23. 21:53

Szondi Vanda a bizottsági ülések helyt adó teremben interjúvolta a fideszes Vas Imrét, mint kiderült, ezt nem lett volna szabad.

2016. május 23. 21:53

Újra kitiltották az RTL Híradó egyik riporterét az Országgyűlésből, számolt be a hírről a műsor hétfő este. Szondi Vanda a Törvényalkotási Bizottság ülése előtt tett fel kérdéseket a már a teremben ülő fideszes Vas Imrének. Az Országgyűlés Sajtószolgálata szerint azonban a teremben csak vágóképeket lehet készíteni, interjúkat a kialakult gyakorlat alapján csak a terem előtt lehet felvenni. Erre az RTL Klub munkatársát már csak az interjú elkészítése után figyelmeztette a teremőr, hangzott el a híradóban.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2016. augusztus 09. 14:03
Ez nem sajtó. Ezek szimpla komcsi-libsi provokátorok. A brit parlamentből kb. örökre és véglegesen tiltanák ki egy ilyen húzásért. De persze a teremőr a hibás. Ki más? Mintha a sajtónak nem lenne kutya kötelessége tisztában lenni a munkájára vonatkozó szabályokkal.
Gombóc XVI. Artúr
2016. június 10. 00:52
Szerinted ezek a kérdések tényleg nem hangzottak el? Arra persze nyilván nem vagy kíváncsi, hogy a fiúk mit válaszoltak volna a hasonló fajsúlyú kérdésekre, amikből van elég sok, ezért nem is tehetik fel az (igazi) újságírók...
Gombóc XVI. Artúr
2016. június 10. 00:52
Arról nyilván nem tudósított az általad rajongott "közszolgálati" tévé, hogy a fiúk tán február óta nem tartottak olyan sajtótájékoztatót, ahol bármiről lehet kérdezni a (kormánypárti) politikusokat. Így aztán nem is kell válaszolniuk a esetlegesen kínos kérdésekre, amikből pedig van elég sok...
Gombóc XVI. Artúr
2016. június 10. 00:52
Korrekt. Feltéve ha az un. közszolgálati tévénél is el lehet játszani ugyanezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!