Botka: Az MSZP nem szavazza meg a plakáttörvényt

2017. június 21. 21:31

Az összes szocialista képviselő ott lesz pénteken a parlamentben, és nemmel fog szavazni a plakáttörvényre – ígérte meg Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje az RTL Híradónak.

2017. június 21. 21:31

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje az RTL Híradónak azt is elmondta: nem volt feszültség a plakáttörvény miatt a párton belül.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2017. június 22. 15:38
Saját párttársadból, Tóth Bertalanból csináltál bohócot Laci, és ezt szinte mindenki tudja rólad. Ezt a gyalázatot már nem tudod lemosni magadróla párttársaid előtt.
jeti
2017. június 22. 07:56
Eddig azt hallhattuk, hogy a FIDESZ-ben semmi sem történik Orbán beleegyezése nélkül, a FIDESZ-ben diktatúra van, de az MSZP egy demokratikus párt, ahol mindent közös döntésen alapul. Erre mit látunk, jön Botka és diktátorként megparancsolja hogyan kell szavazni, hogyan kell nyilatkozni!!!! Akkor most az MSZP már nem demokratikus párt, vagy eddig sem volt az csak azt hazudták????
Mindjárt
2017. június 22. 06:33
Megnéztem egy referenciát Botkáról. Tiszta és a családja is tiszta. Orbán és a családja is mocskos. Gyurcsány és a családja is mocskos.. Érdemes figyelni de még ha tisztességes ember is Botka, az MSZP akkor se tisztességes ahogy a Fidesz se.
Mindjárt
2017. június 22. 06:26
Botka ok-nek látszik. Meg kell nézni az internetet a hátteréről de az MSZP akkor se tudja letagadni, hogy a felcsúti cigány talpnyalói. Jobbik plakátkampánya nagyon sikeres, Zseniális. Kommunistázás nem érdekli a kádárista nyugger fidesz/mszp birkákat. Nekik kommunisták kellenek. Minél mocskosabb annál job DE még ezek se szeretik hogy a felcsúti maffia meglopja őket, különösen a kórházakat mert most már ők is megbetegszenek. Jobbiknak folytatni kell ezeket a plakátokat. Nem is kell őket nagyon variálni. Az első plakátok nagyon jók voltak. Mutatják kik a legnagyobb tolvajok; Orbán, Mészáros, Habony, Rogán. Matolcsi meg Polt is közéjük tartoznak. Fidesz ne lopj --- olyan sokat --- mindent tönkre tesztek ebben a szegény országban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!